Ostalo > Offtopic
mladi
sasacg:
Sa taktikom 2-7-1 ili 3-1-5-1 (izmisljeno by Okuka) bolje nisu ni mogli.Zao mi je Purovica,jeste da sam predvideo redosled izvodjaca,i to da ce bas on da promasi...ali ipak mi ga je zao
Markoni:
e stosic i lomic dva leva beka , pa to ni onome ko nije video loptu ne bi palo napamet da uradi
stole:
Da li sad vidite zasto ga mi zovemo Murinjo, sve bre zna. Tako sam ponosan na tebe i tvoje veliko nogometasko znanje. More bre mars u sobu i uci tu tvoju metodologiju pravnih sistema, ti si tu nasao da pametujes, nisi bre ni za petlice fk Petrovcica ,nasao si nasem vrsnom fudbalskom asu da kenjas.
Dici ce se motika i okuka na lupetanje selektora Murinja. Pa sta ako je pozvao sina, ja bih pozva dva kada bih imao. Sta bi bilo kada bi imao cerku?
Markoni:
--- Citat: stole ---Da li sad vidite zasto ga mi zovemo Murinjo, sve bre zna. Tako sam ponosan na tebe i tvoje veliko nogometasko znanje. More bre mars u sobu i uci tu tvoju metodologiju pravnih sistema, ti si tu nasao da pametujes, nisi bre ni za petlice fk Petrovcica ,nasao si nasem vrsnom fudbalskom asu da kenjas.
Dici ce se motika i okuka na lupetanje selektora Murinja. Pa sta ako je pozvao sina, ja bih pozva dva kada bih imao. Sta bi bilo kada bi imao cerku?
--- Kraj citata ---
pa bolji je Murinjo od Petkovica , a koga zovu Murinjo :D , kod nas nema ni jedan as , sve su prosecni fudbaleri , e Petkovic vrsni fudbalski as haha , da bi bio as mora da je neko cuo za njega i da je osvojio bar nesto sto valja a ne da trenira Kineze i to neki krs klub i onda je neki trener , a toliko je inteligentan da mora da cita sa papira a bilo bi dobro da i to zna , ali dobro obecao nam je da necemo biti svetski prvaci .
pa reprezentacija nije njegova imovina vec nase zemlje , a njegov sin nema pojma i da mu on nije cale ne bi igrao ni ispred zgrade a ne za reprezentaciju
Bojan:
Petko ima vrlo nezgodnu ženu. Mislim da je to bio razlog. Ona mu je postavila uslov ili sina na SP ili će da ga ostavi (već ga je jednom bila napustila) tako da je čovek morao da popusti. Šta ćeš...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju