Ostalo > Offtopic

Odvratna tunjevina

<< < (5/25) > >>

IFBBPro:

--- Citat: pedjos ---JA UZMEMK 3 KONZERVE I ODVOJIM 10 BELANACA I SVE TU SKUPA POMESAM I OPRASIM U ROKU OD 7 MINUTA...PRSOTO KAO PASULJ
--- Kraj citata ---

hahahahaha.. ja toliko ne pojedem ni za pola dana :) svaka cast ;)

doktore, imam za tebe jednu soluciju: TUNJEVINA RIAL U PARADAJZ SOSU, NISTA BOLJE! svaka tuna obicno sadrzi (ona losija) do 20% ulja onog nezdravog biljnog (ko jos ima para da kupuje rio mare u maslinovom) a ova ima samo 2-3% masti, ovo ostalo je sos od rajcice (paradajz).. covjece kako je to ukusno! sprasis konzervu tako slasno za minutu!!!
a nije skupa, kod nas je ovdje u Sa 1,5KM to je oko 70-80 euro centi.. znaci potrazi.. RIAL TUNA U SOSU OD RAJCICE..
preporodio sam se od ruznog okusa i odmorio od cijedjenja ulja kada sam poceo uzimati ovu tunu.. eto ako nadjes uzmi pa javi misljenje bas me zanima!  8)

Veko:
pa zar sad smeta i ulje od tune nisam znao da treba da se cedi,je li bas toliko lose???

Buki:
meni je tuna omiljena stvar, ovde u USA jedem tunu u vodi, nema frke sa cedjenjem masti :D
inace probajte tunu sa malo majoneza ;)
ili tunu sa lukom :) mmmm....pa posle dismr po teretani :D :twisted:  :twisted:

moze i tuna sa malo posnog...

ili tuna sa pirincem i zacinima ;)

Poz

IFBBPro:

--- Citat: Veko ---pa zar sad smeta i ulje od tune nisam znao da treba da se cedi,je li bas toliko lose???
--- Kraj citata ---

Riblje ulje jeste zdravo, maslinovo ulje jeste zdravo, ali sve jeftinije varijante tunjevine u konzervi su punjene sa biljnim uljem.. e ono ne valja.. tako da.. sve ti pise na konzervi.

laracroft:
brate meni je ta u sosu odvratna posle me muci kiselina u zelucu......

ja jedem  njacesce onu zlenu Gomez iscedim ulje i uz nju pomesam pirinac recimo.....ako ima jos neka salata super.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju