Ostalo > Offtopic

Odvratna tunjevina

<< < (9/25) > >>

Buki:

--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: sasadim ---U Metro-u je ta tuna od 400 (300) gr kostala 86 dinara. Plus sto je ona u vodi, a ne u ulju.
--- Kraj citata ---
Pa da ... Jebes ga... Ovi u BG imaju 100X bolje uslove...
Ovde u Nisu... Nislije meraklije... Ne jedu nista sto nije masno... Udjem u Maxi i pitam dal mogu da poruce Ella sir... A ona devojka ce meni "Pa sta ce ti posan sir???"
Isto tako u obliznjoj trafici za Colu Light... Strasno....

Inace jel zna neko gde bi se u BG (recimo dal ima na Vilinim vodama) da se kupi na malo vece... recimo 100 konzervi i olika bi cena bila...
--- Kraj citata ---

ne moj da vredjas  :twisted:  :twisted:
nisi video sta je masno, dodji ovde u USA  :twisted:  :twisted:  :D

ni ja nisam nasao ella sir kod nas  :oops:

Big_Rasha:

--- Citat: Buki ---
--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: sasadim ---U Metro-u je ta tuna od 400 (300) gr kostala 86 dinara. Plus sto je ona u vodi, a ne u ulju.
--- Kraj citata ---
Pa da ... Jebes ga... Ovi u BG imaju 100X bolje uslove...
Ovde u Nisu... Nislije meraklije... Ne jedu nista sto nije masno... Udjem u Maxi i pitam dal mogu da poruce Ella sir... A ona devojka ce meni "Pa sta ce ti posan sir???"
Isto tako u obliznjoj trafici za Colu Light... Strasno....

Inace jel zna neko gde bi se u BG (recimo dal ima na Vilinim vodama) da se kupi na malo vece... recimo 100 konzervi i olika bi cena bila...
--- Kraj citata ---

ne moj da vredjas  :twisted:  :twisted:
nisi video sta je masno, dodji ovde u USA  :twisted:  :twisted:  :D

ni ja nisam nasao ella sir kod nas  :oops:
--- Kraj citata ---
Pa sta ja tebi da pricam... Gde nisam probao je neki Interex... Znam to da ima ovde, ali ne znam gde je... Pa ako ti znas... Reci mi pliz...
A u USA imas da uzmes i posno + pise na ambalazi sta je unutra, a kod nas... Kako te usere...

accountkiller99:
Jel' valja tunjevina Mistral? Uvek tu uzimam.

Ili nema veze koja je, samo da je tunjevina?

Buki:
zalosno...nego otvoreni su oni silni trzni centri i marketi od kad sam dosao ? nisam siguran koji su u pitanju ali je vrlo moguce da imaju sada...
nego sta se desava u Nisu, kakva je atmosfera ? izlazi li se, bacaju li bombe i dalje ? :D

Poz

bcalic:
tuna (dve konz,iscedjene)+ belanca(10-20) + pasta(to ne merim)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju