Ostalo > Offtopic

Odvratna tunjevina

<< < (20/25) > >>

natasha_bg:
ok hvala na informaciji.sporazumeli smo se vec nekako.

sasacg:

--- Citat: milovan ---A da da ne skrecem sa teme, gotivim tunjevinu , i nijedna mi nije fuj........
--- Kraj citata ---

Bravo,posle koliko stranica jedna poruka vezana za temu

dr_rapid:

--- Citat: dulse ---ljudi dragi... ja ne znam sta je ovo... sve me zgodni frajeri napadaju... i lepi... i doktror i boki i rapid... a niko od vas ne zna kako ja izgledam.... mozga sam neka rugoba najgora u faci....  :|
a sto se tice generala.. momci.. mi se znamo jos od pre foruma  ;)  .. pa se malo zezamo :)
--- Kraj citata ---

Hvala na komlimentu  :oops:
A sto se napadanja tice, pored toga sto si dooooobra :) (bar po mom ukusu, njam... njam), mi smo svi natural :roll: , pa samo zato ovako.....napadni....

Sorry on offtopic. Love dulse (sad odoh u teretanu, da se jos nabildam, grok grok :D ...)

dr_rapid:
I da dulse, ako smeta prestajem, mozda se nekad previse zanesem, pa odem u pogresnom pravcu. Caossss

dulse:

--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---ljudi dragi... ja ne znam sta je ovo... sve me zgodni frajeri napadaju... i lepi... i doktror i boki i rapid... a niko od vas ne zna kako ja izgledam.... mozga sam neka rugoba najgora u faci....  :|
a sto se tice generala.. momci.. mi se znamo jos od pre foruma  ;)  .. pa se malo zezamo :)
--- Kraj citata ---

Hvala na komlimentu  :oops:
A sto se napadanja tice, pored toga sto si dooooobra :) (bar po mom ukusu, njam... njam), mi smo svi natural :roll: , pa samo zato ovako.....napadni....

Sorry on offtopic. Love dulse (sad odoh u teretanu, da se jos nabildam, grok grok :D ...)
--- Kraj citata ---

zasto lazes??? kladim se da pijes protejine :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju