Multimedia > Slike/Muškarci
OVO JE BODY BUILDING
Pedja_Petrovic:
--- Citat: KOLUNDZIJA ---Pa Benfato i nije bio neuspešan...Na Olimpiji 1991 je zauzeo 7 mesto...što je velika stvar...a poslednja Olimpija mu je bila sledeće godine kad je bio 15-ti...Pozdrav!
--- Kraj citata ---
......ne omalovazavam njegovo 7 mesto na olimpiji ali s obzirom da je to zista veliki rezultat ja sam mislio u kontekstu osvajanja 1,2 i trecih mesta.....da nije imao nikakav znacajni uspjeh.......onda bi se po tvom kriteijumu moglo reci i da je to 15 mesto izuzetno dobro...sto naravno i je kada ga uzmes na olimpiji ali sigruno nije znacajno.....bar ne veoma znacajno na sta sam ja mislio :twisted: :evil: :twisted: :evil:
MARKO DIMITRIJEVIC:
To je pravi body building...
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Pa onda ni Šarčev nije uradio ništa značajno...od toliko takmičenja samo jedno prvo mesto i nikad više od 10-tog mesta na Olimpiji! :evil: :evil: :evil: Šalim se naravno...za mene je u ovoj konkurenciji nezamisliv uspeh i titula prvaka Evrope,Sveta a pojaviti se uopšte na Olimpiji već je druga dimenzija... svaki od njih je za divljenje!
MR.BIG:
Bob Paris, Francis Benfato, Milos Sarcev , Lee Labrada..... da su ovi ljudi bili pobednici bar jednom na MR.O sada bi bodybuilding bio olimpijski sport!!! To su tela kakva svako samo pozeleti moze, a ne bre ovi monstrumi sto u vansezoni nisu u stanju da odu na drugi sprat!
Gledajuci bilo koga od ovih atleta svaki klinac dobije zelju da odmah uleti u teretanu i razbije se od treninga, to treba da su promoteri naseg sporta!!!
Setite se samo legendarnog Frenk Zena, covek je sa svojih 90-92 kg rusio sve ispred sebe!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: KOLUNDZIJA ---Pa onda ni Šarčev nije uradio ništa značajno...od toliko takmičenja samo jedno prvo mesto i nikad više od 10-tog mesta na Olimpiji! :evil: :evil: :evil: Šalim se naravno...za mene je u ovoj konkurenciji nezamisliv uspeh i titula prvaka Evrope,Sveta a pojaviti se uopšte na Olimpiji već je druga dimenzija... svaki od njih je za divljenje!
--- Kraj citata ---
...ma tu se potpuno slazeem sa tobom...ovo sto je sada b.b vise nema veze sa esetikom....
u stvari,ove godine su jos pokusali da vrate neke osnovne smernice iz proslosti,simetrija,separacija,definicaja,telesne linije itd itd itd,pa samo na olimpiji su rekli da ce kaznjavati TURTLE BELLIE-kazu-kvari estetiku itd.itd itd...ali sta se desilo...nista.....
ali problem je jedan...mozda se nesto i napravi po tom pitanju na nekim visim nivoima,ali kod nas..NIKADA....jednostavno publika ali sto je NAJZALOSNIJE i sudije kod nas i u nasem okruzenju hoce da vide gomilu mesa na bini i poptuno je nevazno jel to sve ima smisla i bar malo estetike....veruj mi da znam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju