Ostalo > Offtopic

DALI JE OVO MOGUCE

(1/10) > >>

Pedja_Petrovic:
Tužilac traži zabranu navijačkih grupa Zvezde, Partizana i Rada
Glavni državni tužilac Slobodan Radovanović podneće inicijativu Ustavnom sudu za zabranu velikih navijačkih grupa fudbalskih klubova Crvene zvezde, Partizana i Rada.

On će zahtevati i da im se izrekne zabrana da organizovano idu na utakmice u dužem vremenskom periodu, saznaje „Blic” u vrhu srpskog pravosuđa.
- Tužilac Radovanović je zatražio od MUP obimnu dokumentaciju o vođama navijačkih grupa „delije”, „grobari” i „united force”. Iz podataka MUP se vidi da vođe tih grupa uglavnom imaju obimne krivične dosijee - kaže izvor „Blica” u vrhu srpskog pravosuđa.
Kako saznajemo, tužilaštvo će tražiti zabranu grupa u okviru Zvezdinih „delija”, Partizanovih „grobara” i Radovih „united force”.
- Tačno će biti utvrđeno koje su grupe u okviru tih velikih navijačkih skupina odgovorne za nasilje i za nekoliko dana biće podnet zahtev za njihovu zabranu - kaže izvor „Blica”.

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ja ne mogu da veruj da ce da idu do ove mere..................
ovo ne moze da bude slucajnost

Deja:
Nasilje je poruceno - e posle ovoga je pitanje od koje strane.. WTF stvarno??

Dionis:
naravno da nije slucajnost.

H2SO4:
Gebelsove metode

sasacg:

--- Citat: Deja  Oktobar 01, 2009, 11:05:15 pre podne ---Nasilje je poruceno - e posle ovoga je pitanje od koje strane.. WTF stvarno??

--- Kraj citata ---

E bas to...Sve mi se cini da drzava i DB stoji iza ovoga,tj. placa nekim dzukcima da naprave sranje po gradu,kako bi okrivili navijace i neke druge organizacije i iste pokusali da zabrane,jer im od njih prijeti najveca opasnost da budu svrgnuti sa vlasti!!!

Stvarno ne podrzavam to prebijanje bez razloga,ali majku mu ,to se desava svuda,pa nema dana zalosti zbog stranca koji je stradao (sjetite se ubijenog momka od strane policije u Grckoj i jos nekih slucajeva),i tolike medijske hajke...Al jbg mi smo Srbija i ne mozes da se zameris Evropi...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju