Ostalo > Offtopic
Razlozi zasto treba, odnosno zasto NE TREBA uci u EU!!
Radomir:
Ja mislim da je EU najbolje resenje za nas. Evo i teksta Politike.
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Srbija-u-EU-dobit-veca-od-troshka.sr.html
sasacg:
ccc jel ovo Dinkic sastavljao ili mu je diktirao Solana i neko od tih "prijatelja" srpskog naroda...?
Deja:
Jedna dobit za koju sam siguran i koju iscekujem jeste: EVRO.
Barem 5% gubim na sve sto je uvozno - i to ako samo uzmemo u obzir kursnu razliku - a kada se uzme u bozir koliko PDVi (citaj kao Seselj :D) dizu cene da bi se zastitili od nestabilnog kursa odmah predjemo i 10%.
Naravno, to drzava ne zeli jer od ovoga dodatno zaradjuje :D
Ma ne brinite, necemo mi tako brzo u EU ;)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Barem 5% gubim na sve sto je uvozno
--- Kraj citata ---
da gledajuci sada
ali kada udjemo u eu onda ce biti isto kao i kada su slovenicu usli u eu pa su im te sve cene koje su bile NIZE za 5% tih 5% uracnato kroz eu i poskupljene cen tj isti ti kurac kao sto se desio u germany kada je ono sto je kostalo 2 marke pretvoreno u 2 eu
ovo ti govrim iz LICNOG ISKUSTVA
znaci.
nista dobro to zlo ne donosi i tu nema daljnje price
kazem
jedva cekam da svi ovi majmuni koji to podrzavauju budu gladni hleba,zivelu u jos goroj policijskoj i ekonomskoj tiraniji pa da onda nesto kazu
mater im bre jebem u piku onu nenormalnu!!!
Kralj ist Back-Bakic:
POTPUNO SI U PRAVU PEDJA¨!!!! SVE JE RECENO UZ SAMO PAR RECENICE!!
KRALJ NIJE ZA DZABE ODVRMORIO NEMACKU I ODJAHAO U SVICI!!!!
KO IH J...E EU JE GORI NEGO I SSSR ILI BILO KOJI SLICNI REZIM!!!
NAROD RADI ZA DA PREZIVI MESEC ZA MESEC!! SVAKO 5-TO DJETE GLADUJE U NEMACKOJ¨¨!!! DA NE NABRAJAM OSTALE STVARI!!!!!!
pOZ
KRALJ IZ SVICE
NEMA PREDAJE IDEMO DALJE!!!!
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 03, 2009, 11:45:28 pre podne ---
--- Citat ---Barem 5% gubim na sve sto je uvozno
--- Kraj citata ---
da gledajuci sada
ali kada udjemo u eu onda ce biti isto kao i kada su slovenicu usli u eu pa su im te sve cene koje su bile NIZE za 5% tih 5% uracnato kroz eu i poskupljene cen tj isti ti kurac kao sto se desio u germany kada je ono sto je kostalo 2 marke pretvoreno u 2 eu
ovo ti govrim iz LICNOG ISKUSTVA
znaci.
nista dobro to zlo ne donosi i tu nema daljnje price
kazem
jedva cekam da svi ovi majmuni koji to podrzavauju budu gladni hleba,zivelu u jos goroj policijskoj i ekonomskoj tiraniji pa da onda nesto kazu
mater im bre jebem u piku onu nenormalnu!!!
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju