Ostalo > Offtopic

Kontuzija

<< < (2/3) > >>

H2SO4:

--- Citat: sasadim ---Offtopic

Je**m ti vojsku, i ja imam par povreda (ili uspomena) iz vojske. A zasto?
--- Kraj citata ---

ja bi sad ponovo iso i pjeske ako treba do kasarne ...

raca:

--- Citat: Markoni ---pa koliko znam moze , posto sam u vojsci radio na rentgenu a i dosta puta sam kucao na ultrazvuku cak su vise puta dolazili nasi sportisti  npr. Kralj i njima je radjen ultrazvuk , ono sto sam ja gldeao je bio ultrazvuk nogu i meni su par puta radili , ja mislim da moze i za misice ledja , moze provereno
--- Kraj citata ---

OK, Markoni, onda cu sigurno i to da odradim. Znaci, misic ako je povredjen (pokidan) moze nepravilno da zaraste? Cesto cujem da fudbaleri pricaju kako im je "pukao" misic. Da li je to isto, i kao se to uopste leci i tretira, da bi pravilno sraslo-zaraslo? I ako je zaraslo sa oziljkom, ima li tu pomoci dalje ili je prosto tako?

Markoni:
pa meni je puko misic ali on je puko u tetivi i isao sam na operraciju , a mogu i vlakna misicna da puknu , a ako je to slucaj onda moze na terapije , moj drug je isao imao je napuknuce zadnje loze kaze da pomaze

Pedja_Petrovic:
licno ne verujem da je ovde u pitanju to da je misic pukao jel je proslo vec jako drugo vremena a nejmu su bolivi konstatni i isti....

ocu da kzem i da se to desilo verovatno bi do sada bar malo bilo zaleceno a ne da stalno oseca promene..

nije mi jasno da nema lekara koji ce a te pregleda i da te uputi na pravu adresu da ti se ustavni tacna dijagnoza...

gde zivis??

raca:
Zivim u Beogradu. Nije nikakav problem da ponovo odem na pregled, samo bih sada otisao kod nekog specijaliste jer sam do sada isao tri puta i svi kazu nema nista. Mozda neka preporuka gde.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju