Multimedia > Slike/Muškarci
Flex Wheeler
Vladar:
Ova tema sigurno zasluzuje da je vratimo na vrh, i iako je Sasa postavio nevjerovatne Flexove fotografije ja cu dodati samo jednu, za koju pouzdano znam da je i samom Flexu mozda i najdraza! 8)
Shumadinac:
Ucenik mozda najveceg strucnjaka i trenera u BB, Charles Glass-a... O njemu samo sve najbolje...
Vladar:
Glass je poznat po tome da uspijeva da motivise i izvuce maximum iz svojih klijenata, ali i najvise zbog cesto neobicnih ali i vrlo efikasnih vjezbi, tj uglova prilikom nekih pokreta i prilicno je inovativan u tom nekom dijelu, vrlo cesto kada vidite nekog vjezbaca kako izvodi pomalo neobicne pokrete on stoji iza toga... Trenirao je i Wheelera, Cormiera, Dileta i mnoge druge, i dalje radi sa mnogo dobrih pro...
Medjutim, on je ipak najprije trener, ne i nutricionista, i koliko sam vidio i nepretenduje da to bude, iako naravno sa vise decenijskim iskustvom koje ima sigurno zna i puno o tome... Koliko sam primjetio vrlo cesto pomaze ljudima u tandemu sa Chad Nicholsom koji se u toj varijanti brine o nutricionom dijelu i dopingu tih sportista...
Ali ipak i njih u tandemu tesko da mozemo porediti sa..... The one and only.. . The mind god... Mr.Sarcev, koliko je Sarcev zaista bolji od Glassa, govori da jedno 3-4 puta vise naplacuje svoje usluge od C.G., koga apsolutno i maksimalno cijenim u dijelu treninga, ali i ne toliko u ovom drugom dijelu, gdje zastupa uglavnom neka Chadova stanovista...
Toliko od mene, nadam se da mi necete zamjeriti na malom offu sa teme! ;-)
Shumadinac:
uhhh....
Sarcev je zaista znacajno ime u BB-u worldwide, ali nemoj tako ,,omalovazavati'' Glass-a...
Gledajuci snimke i citajuci clanke jednog i drugog mozete videti (mislim na trening) da se njihovi principi u neku ruku razlikuju. Moze se primetiti da je Glass ima neke specificne metode, ali mislim da on ako nije bolji onda, barem moze da se nosi u ,,strucnosti'' (citaj: treningu) sa NAJLEPSE GRADJENIM SRBINOM.
Ipak, imena poput Flex Wheeler, Chris Cormier, Ronnie Coleman nisu za olako bacanje.
Nemojte me samo izvuci iz konteksta.
Samo da kazem da je Milos moj omiljeni bilder i da ga cenim koliko i Majkla u NBA-u.... :lol:
Vladar:
Ni slucajno ne omalovazavam gdina Glassa, a evo i dokaz...
Trainer of Champions
Glass = Trener izvanredan!
Milos = Trener+nutricionista+doping njegovo znanje iz ovih obalsti sve 5.
;-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju