Multimedia > Slike/Muškarci
Flex Wheeler
Vuk91:
Sta sve ovaj covek nije preziveo,prvo `94. saobracajka,gde mu je zapretila dozivotan paraliza,ali on se neverovatnom brzinom vratio na sam vrh ovog sporta,pa onda `99. godine otkriva da ima problema sa bubrezima,2000. godine poslednji put izlazi na takmicenje i osvaja IRONMAN PRO INVITATIONAL...2003 Flex je dobio novi bubreg...Sad koliko je znam on se posveti borilackim vestinama...Covek sa neverovatnom genetikom i po meni moze da stane rame uz rame sa Arnoldom...
Samo sto je imao tu nesrecu da se takmici u vreme dok su takmicili Jejts,Hejni i Kolman....
Manimal:
Zasto kazes da je imao nesrecu? Zbog usrane politike koja se vodi u profesionalnim vodama ili zbog neceg drugog?
Vuk91:
Zbog usrane politike,gde je masa bila na prvom mestu,a ne simetrija,sklandost i definicija... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ali izgleda da se polako vracaju stari ideali:siroka ramena uzan struk...To dokazuje Dexter i Victor koji su ove godine osvojili,ako se ne varam trece i drugo mesto!!!! ;ohoooo; ;ohoooo;
Polomac:
http://www.youtube.com/watch?v=vjbAtcyzqiQ
Vuk91:
Jesu danasnji bilderi veci,jaci...ALI ONI NIKAD NECE BITI KAO FLEX 'flip' 'flip'
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju