Multimedia > Slike/Muškarci

OVO TREBA VIDETI

(1/12) > >>

Pedja_Petrovic:
pogledajte sta jedan neznam kako bih ga i nazvao moze da uradi od sebe..

http://greggvalentino.net/index.cfm?pageID=12&picSectionID=4

BGILLEGAL:
Jao gledao sam na tv-u o njima. To su neki likovi koji se pucaju nekim chudima, ne mogu da ih nazovem steroidima, negoto je nesto jebem ga  sto kao da izaziva tumor. To je tako ruzno, ajde kad neko za bodibildere kaze ruzno, ali ovo je ruzno i ne prirodno i skroz defektno. Ne vidim ni jedan normalan mishic na ruci chak i kada je ona opustena! Ako neko ima vise informacija o ovome neka prica, ja sam samo nachuo neshto kako oni to rade i mnogo mi se gadi.

Pedja_Petrovic:
stari to sto ti debili rade to ti se zove SINTHOL ULJE...znaci sama rec dosta toga objasnjava.....

to je postalo moderno negde 95-96 godine u profi krugovima body b,koji su to korstili za povecanje pojedinih misicnih partija..npr listova,bicepsa,gurdi itd..

nacin delovanja je taj da na mestu ubrizgavnja bukvalno dolazi do upalne rekacije i povecava se volumen...ali cini mi se ne misica nego samo ulje koje se ubrizgava doprinosi ovakvom odvratnom i ne prirodnom izgledu

problem kod toga je sto to ulje nema afiniteet da se sa vremenom razgradjuje ali ono negde mora da izadje..i nakon nekog vremena stvara velike probleme pa tako cak bilo slucajeva gde su ljudi dobijale srcane napade jer im je sin thol stvrio ugruske koji su dosli do srcane arterijei zacepili je itd itd itd itd...

sve us vemu...to je jedna od supstanci koja je omiljena kod svih b.b ali se nalazi na crnoj lsiti ifbb federacije i sudija ako samo posumljanju da je neko do takmcara korsito sinthol ulje..biva diskvalifikovan

sasacg:
Pedja zna,ali ne znam za ostale.svojevremeno je Milos Sarcev radi nekog snimanja ubrizgao synthol(ruke cini mi se,ne znam tacno koji misic) ali je na nesrecu promasio misic i pogodio krvni sud i zamalo umro.ovo je sr..e nad sr...ma

sasacg:
Milosu naravno sve najbolje zelim u zivotu,ovim sam samo hteo da pokazem koje je taj synthol prokletstvo i glupost

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju