General Bodybuilding Discussion > Članci
Phil Heath - Trening
NemanjaBG:
Ovo nije mozda mesto za ovo pitanje ali dok sam citao ovu stranicu palo mi je napamet sledece:
Ja imam 21 god i visok sam 175 jel mogu ja jos nekako da nabacim na primer 3-4 cm visine do 23-4 god bilo kako.Ozbiljan odgovor ako moze, bilo bi lepo kad bi Pedja nasao vremena da mi odgovori kao neko ko zna dosta o svemu sto se tice ishrane,hemije,treninga itd. Bez uvrede ostali i vasi odgovori ce mi puno znaciti :)
sasacg:
--- Citat: NemanjaBG Decembar 27, 2007, 02:26:09 posle podne ---Ovo nije mozda mesto za ovo pitanje ali dok sam citao ovu stranicu palo mi je napamet sledece:
Ja imam 21 god i visok sam 175 jel mogu ja jos nekako da nabacim na primer 3-4 cm visine do 23-4 god bilo kako.Ozbiljan odgovor ako moze, bilo bi lepo kad bi Pedja nasao vremena da mi odgovori kao neko ko zna dosta o svemu sto se tice ishrane,hemije,treninga itd. Bez uvrede ostali i vasi odgovori ce mi puno znaciti :)
--- Kraj citata ---
Sta ti je genetika prepisala-tako ce da bude.Dakle,ne mozes "da nabacis 3-4cm" !!!
TeH FiLiP:
--- Citat: NemanjaBG Decembar 27, 2007, 02:26:09 posle podne ---Ovo nije mozda mesto za ovo pitanje ali dok sam citao ovu stranicu palo mi je napamet sledece:
--- Kraj citata ---
To ti je bre savrsena visina z aovaj sport...ja bi ti rado dao mojih 185 za tvojih 175...
NemanjaBG:
znaci sa rastom je gotovo : )
NemanjaBG:
E je..ga, a kazu kao raste se do 25 pa ja mislio jos malko :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju