General Bodybuilding Discussion > Članci

Dorian Yates o tricepsima

<< < (2/4) > >>

Vladar:

--- Citat: t1000 ---Matt Mendenhall - 1991 Nationals
http://www.youtube.com/watch?v=9pBqxuz4--c&search=matt%20mendenhall

Taj isti Matt Mendenhall je svojevremeno bio zver.Niko ne zna sta se sa njim desilo,ocigledno ga nije zanimao IFBB a mogao je dosta toga da napravi... :(
Steta.
--- Kraj citata ---

Nikada nije uspio da obezbjedi pro kartu...

Poslijednje Mattovo takmicenje ...

1991 National Bodybuilding & Fitness Championships

Pazi konkurenciju i plasman teske kategorije:

Heavyweight
1. Kevin Levrone
2. Kenny (Flex) Wheeler
3. Paul DeMayo
4. Ronnie Coleman
5. Matt Mendenhall
6. Bob Cicherillo
7. Chris Cormier

t1000:

--- Citat: Vladar ---
1991 National Bodybuilding & Fitness Championships

Pazi konkurenciju i plasman teske kategorije:

Heavyweight
1. Kevin Levrone
2. Kenny (Flex) Wheeler
3. Paul DeMayo
4. Ronnie Coleman
5. Matt Mendenhall
6. Bob Cicherillo
7. Chris Cormier
--- Kraj citata ---

Procitao sam da je imao problem sa konzumacijom steroida,da li ih je uzimao previse,ko ce ga znati sada...U svakom slucaju je bio fantastican talenat.Kada su svojevremeno pitali Lee Haney-a, ko je za njega najveci talenat,odgovorio je da je to bezuslovno Matt!On je osoba o kojoj se najvise pricalo 80-ih godina.Na scenu je dosao vrlo brzo,a isto tako i nestao.
Iz svog tela nije izvukao ni priblizno,koliko je mogao...

Power1000:
Probaj da Kompaktne stvari  radis,sto obuhvataju 3-5 misicni grupa.Squat,benc-pres,veslanje leda.itd.i nemoj puno ponavljanja 2x je dosta,ali max. tezina. Misicu treba vremena da se oporavi 3dana min.Schwarzenneger pre odlaska u Ameriku nije 3 god.trenirao Biceps-Triceps a imao je 50cm.obim ruku i to kao prvi evropljanin,sto ameri nisu mogli da svate.Radio je samo Kompaktne stvari,ja sam ne treniram Ruke,za 7 meseci od 36cm.na 45cm hladan.Procitaj molim te Knjigu JEFF TROZER.Ja treniram po njegovon Sistemu i mogu ti reci da je strasno,sta se dogada sa telom.POZDRAV.

t1000:

--- Citat: Power1000 ---Probaj da Kompaktne stvari  radis,sto obuhvataju 3-5 misicni grupa.Squat,benc-pres,veslanje leda.itd.i nemoj puno ponavljanja 2x je dosta,ali max. tezina. Misicu treba vremena da se oporavi 3dana min.Schwarzenneger pre odlaska u Ameriku nije 3 god.trenirao Biceps-Triceps a imao je 50cm.obim ruku i to kao prvi evropljanin,sto ameri nisu mogli da svate.Radio je samo Kompaktne stvari,ja sam ne treniram Ruke,za 7 meseci od 36cm.na 45cm hladan.Procitaj molim te Knjigu JEFF TROZER.Ja treniram po njegovon Sistemu i mogu ti reci da je strasno,sta se dogada sa telom.POZDRAV.
--- Kraj citata ---

Power1000 pogresno si protumacio topic.
Nisam ja Matthew Maddux (student) vec je to samo clanak sa jednog sajta...On govori u prvom licu a JA sam popularni t1000. 8)
Sto se tice te knjige,bilo bi lepo da mi kazes gde mogu da je nabavim posto sam iz Beograda.
Puno pozdrava i dobrodosao.

Power1000:
PARDON!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju