Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Mauriusz Pudzianowski...kratka pitanja i odgovori
aragorn:
--- Citat: left hook Oktobar 20, 2009, 07:43:47 posle podne ---http://www.mmafight.com/2009/09/worlds-strongest-man-mariusz-pudzianowski-to-make-mma-debut-against-marcin-najman-dec-11/
--- Kraj citata ---
Hvala na ispravci.
Gledao sam sva ta zbivanja i ceo taj cirkus,ali mi promace da je to MMA.
RCW:
Fantastičan je. Fenomenalna snaga i jako nizak procenat masti. Najbolje i izgleda od svih takmičara. :)
aragorn:
Da,u pravu si,zaista najbolje izgleda,samo....
Sta koga od SM atleta interesuje kako izgledaju,kad je to potpuno nebitno u njihovom sportu?
..........
The_Bulldog:
--- Citat: aragorn Oktobar 27, 2009, 11:44:12 posle podne ---Da,u pravu si,zaista najbolje izgleda,samo....
Sta koga od SM atleta interesuje kako izgledaju,kad je to potpuno nebitno u njihovom sportu?
--- Kraj citata ---
A ko ovde spominje SM atlete...RCW je rekao da je po njemu takav kakav ga je opisao i ? Pa, nije valjda da taj sport mogu samo da gledaju odredjeni ljudi...
Ocigledno je da nisi njegov fan i OK...tvoje pravo, a i svi ovde to saznasmo iz tvojih poruka...al' ajde malo zaobidji ga, ako ti se vec toliko ne svidja...
aragorn:
Bas je inspirativno kad vidis coveka da ucitava u tudje reci ono sto i nema u njima,pa jos pride optuzuje drugog da je to rekao...
Moja kratka analiza Pudzianovog udela u SM sportu je povezana sa realnim stanje,dakle onako kako zaista jeste a ne kako se stvara fama oko njega.
Druga je stvar to,sto kod nekih vlada slepilo pa se i drugi sportovi gledaju kroz prizmu svojih afiniteta tj subjektivno,a u ovom slucaju kroz BB.
Uostalom,misli sta hoces....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju