Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Mauriusz Pudzianowski...kratka pitanja i odgovori

<< < (2/6) > >>

celox:

--- Citat: left hook  Oktobar 20, 2009, 08:46:59 pre podne ---izgleda da ce uskoro boriti u ufc ...bit ce zanimljivo ;)

--- Kraj citata ---

Zna li se odprilike kada bi trebao?
Bice dobro.

aragorn:
Pudzian je vec imao uvodna slikanja za mec,ali nije u pitanju UFC,nego boks i razlika je 40kg u tezini izmedju onog klovna i njega...

left hook:
http://www.mmafight.com/2009/09/worlds-strongest-man-mariusz-pudzianowski-to-make-mma-debut-against-marcin-najman-dec-11/

oktagon:

--- Citat: Spartak  Oktobar 20, 2009, 09:17:30 pre podne ---
--- Citat: The_Bulldog  Oktobar 19, 2009, 07:59:14 posle podne ---
What does your diet normally consist of?
Breakfast: I eat everything but usually egg and sausage
Lunch: Potatoes, pork chops and tomatoes
Dinner: Depends - sandwiches, steaks, chicken and a lot of sweets

--- Kraj citata ---

Hahahhaha ovaj je gori od Phelpsa :PPPPP

--- Kraj citata ---

Sad sam htio to da napisem  ;D

Inace, vrlo ga cijenim i mislim da je jedan od najvecih, ako ne i najveci atleta danasnjice. Na stranu to sto ga favorizujem,  mislim da objektivno nema toliko boljih takmicara od njega kao sto je pomenuto...

aragorn:
Problem je u tome sto ja detaljno pratim zbivanja u SM sportu,pa znam mnoge stvari koje se ne vide ne prvu loptu,a onaj koji se ne razume dovoljno moze da gleda i 5x nece videti ono sto je ispred njega.

Ljudi koje sam naveo bi ga odrali kao jarca sa tezim disciplinama.

Pudzian je ucestvovao 3x na Arnold-s Classic SM takmicenju i najvise mesto koje je zauzeo je bilo 6-to.

A ovo je najbrutalnije takmicenje sto ga ima,a pola od ovih takmicara nije ucestvovalo kada je on bio na njima i opet nije uspeo vise od 6-og mesta.....

Ove godine se Fortissimus priblizio tome i jos obogatio SM sport,nadam se za sva vremena.

O ova dva takmicenja on moze samo da sanja.

Razlog su strahovito teske discipline.

Koga ne mrzi,moze da uporedi tezinu disciplina na Arnold's-u i Fortissimusu,sa jedne strane,i WSM discipline sa druge strane i brzo ce zakljuciti sta je sta.

Da ponovim,covek je legenda i ucinio je vise za SM sport od svih ostalih zajedno,ali....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju