Multimedia > Slike/Muškarci
Stan McQuay
Sasa Dimitrijevic:
Ma daj bre Pedjo mani mene. Nismo mi deca da se zezamo. I batali i Pedju Milosevica. Naravno da ni on ni ja ni ti nismo natural. Ja, za sebe licno znam sta radim i od nikog nista ne krijem. Kada me neko pita jesi li ili nisi koristio AAS, naravno da mu kazem istinu - jesam.
Zato i ne pridajem vaznosti necemu da li neko jeste ili nije koristio AAS, ili mozda je modernije: 'da li je neko natural". Meni je to postalo vise smesno. Vise se ovde u zadnje vreme prica bas o tome jeste ili nije natural nego o drugim vaznijim detaljima u vezi ovog sporta.
Naravno da Stan McQuay nije natural. To se vidi i iz aviona. Samo jednostavno ne vidim razlog da je to vazno da se spominje, a sa druge strane u pravu si i za ovo da klincima treba objasniti da se ovakav izgled ne moze dobiti bez AAS. Je**m li ga sta je ispravno.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasadim ---Ma daj bre Pedjo mani mene. Nismo mi deca da se zezamo. I batali i Pedju Milosevica. Naravno da ni on ni ja ni ti nismo natural. Ja, za sebe licno znam sta radim i od nikog nista ne krijem. Kada me neko pita jesi li ili nisi koristio AAS, naravno da mu kazem istinu - jesam.
Zato i ne pridajem vaznosti necemu da li neko jeste ili nije koristio AAS, ili mozda je modernije: 'da li je neko natural". Meni je to postalo vise smesno. Vise se ovde u zadnje vreme prica bas o tome jeste ili nije natural nego o drugim vaznijim detaljima u vezi ovog sporta.
Naravno da Stan McQuay nije natural. To se vidi i iz aviona. Samo jednostavno ne vidim razlog da je to vazno da se spominje, a sa druge strane u pravu si i za ovo da klincima treba objasniti da se ovakav izgled ne moze dobiti bez AAS. Je**m li ga sta je ispravno.
--- Kraj citata ---
..
BRATE..U DRUGOM TVOM PASOSU JE POENTA.....BITNO JE...NEMOZE NEKO OVDE DA KAZE NEKOM DETET DA JEDE 116 KG PIELTINE DNEVNI I DA OVAJ SATIRE TATIN I MAMIN BUDZET JER MU JE TAJ REKAO DA TO TOAKO TRAB DA BI IZGEDAO TAKO..
ISOT JE I SA HEMIJOM..NA ZALOST..SVAKO PROPSUJE KURE I RADI SFVASTA..
A STO SE TICE TVOG TRENIGN PARTENRA..PA ON I DAN DANAS TVRDI DA NE UZIMA NISTA...VEROVA TI ILI NE.....
Sasa Dimitrijevic:
Ma necemo o tome sada. Pricali smo ranije. Batali prazne price. Do sada koliko ja znam Pedja Milosevic nikada nije rekao da je naturalac. I ja i ti znamo sta uzima od hemije, jedino u vezi GH ja ne znam to sto ti znas. Ali to je njegova stvar, isto kao i ovog momka sa pocetka ove price. Ali kazem ti opet, necemo pricati o nekome ko cak i nije ovde na forumu, a i ne koristi internet, pa da moze nesto da kaze u svoje ime.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasadim ---Ma necemo o tome sada. Pricali smo ranije. Batali prazne price. Do sada koliko ja znam Pedja Milosevic nikada nije rekao da je naturalac. I ja i ti znamo sta uzima od hemije, jedino u vezi GH ja ne znam to sto ti znas. Ali to je njegova stvar, isto kao i ovog momka sa pocetka ove price. Ali kazem ti opet, necemo pricati o nekome ko cak i nije ovde na forumu, a i ne koristi internet, pa da moze nesto da kaze u svoje ime.
--- Kraj citata ---
..SLAZEM SE......
ALI CINJENICA JE JEDNA...KLINCI NE MOGU OVAKO DA IZLGEDAJU JE3DUIC BONZITEMI 200 GR RIZE I 50 GR WHEY PROTEINA...
Serum:
Jebem li ga... Bilo hemija ili ne, ja bih najvise voleo da izgledam bar priblizno ko Stan... Ovi svemirci tipa Ruhl, Warren, Atwood su bre grdni ljudi u poredjenju sa njim. Estetika brale! 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju