Multimedia > Slike/Muškarci
Stan McQuay
Markoni:
--- Citat: bajic_z ---Zna coveka!
--- Kraj citata ---
:wink:
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Pardon što idem u OT ali baš me zanima ovo što je Pedja napisao o natural ili non-natural, može li mi netko pobliže pojasnit kako primjetite da li je čovik koristio AAS ili ne?! Ja jedino znam prištevi po ledjima, ostalo nemam blage, može i na PM da ne idemo u OFF, eto toliko i puno hvala...
H2SO4:
pa ne moze bilder bit bilder a da ne koristi hemiju pa sve da pije 10 litara kozjeg mlijeka i jede kilo slanine dnevno.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: H2SO4 ---pa ne moze bilder bit bilder a da ne koristi hemiju pa sve da pije 10 litara kozjeg mlijeka i jede kilo slanine dnevno.
--- Kraj citata ---
Ma nemoj?! Znači svi su izdrogirani i rekreativci i svi?! Jesi shvatio poantu mog pitanja? Ja sam pitao npr, dosao mi jedan prijatelj iz Sidney-a i covik ima 95 kg, 184cm, izgleda ogroman, mene zanima kako prepoznat da li je koristio AAS ili ne ako se ikako moze pojasnit, nisam mislio da li Roni uzima :twisted: ?
Profi BB i takmilčari posežu za tim jer njima treba a i žešćim rekreativcima, pa tko voli nek izvoli mene samo zanima način kako ih otkrit osim ako sami ne priznaju (a 99%) krije to kao strogu osobnost. Ništa loše ako se uzima kontrolirano i u pravo vrime (onaj tko hoće) problem je što ljudi nemaju vrimena, hoću veće, brže bolje, ali isto tako to ode na taj način...
H2SO4:
Ma moj!!
jesu teshki su narkomani, bodu se smrchduu, jezikovi su im zeleni od esida.eno ih valjaju se kroz blato
nisi ti mnogo toga svatio izgleda ako korisnike aas smatras za narkomane.
sto se prijatelja tice nisam ti nesto vidovit i telepatrija me slabo sluzi u zadnje vrijeme al najbolje bi bilo njega da pitas. pa prijatelji ste jebo ga rim.
i ako saznas da se dopinguje ubi boga u njega, demoliraj ga, oceraj ga u australiju pa nek tamo moralno zagadjuje one kengure i aboridzince.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju