Multimedia > Slike/Muškarci

Stan McQuay

<< < (10/14) > >>

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: Pedja_Petrovic ---VEOMA EJ VAZNO SVIMA OBJASNITI DA OVAKO NEMZOES IZGEDATI KUPUJUCI PROTEINE I RAZNA DODATKE ILI DA IH NE NAOZVEM IMENIMA KOJIMA IH DAJU NJIHOVI RODITELJI...
--- Kraj citata ---

E ako si mislio na taj deo onda quotujes samo taj deo a ne ceo tekst. :D

Naravno da je ovo najvaznije.
Radi se o malom nesporazumu izmedju Pedje, cije misljenje bezgranicno cenim i mene oko toga. Jer i ja kao i on svakom mladom coveku upravo to isto zelijm da objasnim. Da se takve stvari ne mogu bez AAS. A sa druge strane nikako ne preporucujem mladim ljudima da koriste AAS pre svoje 25-26 godine.

mafis:

--- Citat: sasadim ---
--- Citat: Pedja_Petrovic ---VEOMA EJ VAZNO SVIMA OBJASNITI DA OVAKO NEMZOES IZGEDATI KUPUJUCI PROTEINE I RAZNA DODATKE ILI DA IH NE NAOZVEM IMENIMA KOJIMA IH DAJU NJIHOVI RODITELJI...
--- Kraj citata ---

E ako si mislio na taj deo onda quotujes samo taj deo a ne ceo tekst. :D

Naravno da je ovo najvaznije.
Radi se o malom nesporazumu izmedju Pedje, cije misljenje bezgranicno cenim i mene oko toga. Jer i ja kao i on svakom mladom coveku upravo to isto zelijm da objasnim. Da se takve stvari ne mogu bez AAS. A sa druge strane nikako ne preporucujem mladim ljudima da koriste AAS pre svoje 25-26 godine.
--- Kraj citata ---

Slazem se sa tobom ali za ovo pre 25-26 godine malo ne ide u prilog nasim juniorima koji se ozbiljno bave ovim sportom.Ja sam bio junior i mogu ti reci da se nisam usudio da izadjem na scenu bez ASS.

mafis:

--- Citat: BoRa_TS ---Zato smo jednom bili rekli da danas bio junior ili ne nepostoji mogucnost izaci na scenu bez ASS !!!
Samo smo napomenuli da momci koji nemaju takmicarske ambicije neuzimaju nista ! Uzimanje hemije bez nekih takmicarskih ambicija znaci da oce da impresionira devojku na plazi ..... bezveze, za neku solidnu atletsku gradju moze lepo sa suplementima da se uradi zar ne?
--- Kraj citata ---

Naravno.Rekao sam samo za one koji imaju takmicarskih ambicija jer i ja ne vidim razlog da koristim ASS ako ne idem na takmicenje.
A za plazu burazeru mozes da se spremis sa dobrom ishranom i treningom.Samo sto klinci hoce to malo brze da ide pa padnu.Uzme svasta bez kontrole i onda se sjebe samo zbog tog izlaska na plazu.
Treba godinama dobro da se oznojis bez ASS-a pa onda da resis dali hoces da se takmicis(da uzimas ASS) ili ces da odusevljavas ribe na plazi.

LUC1FER:
Ja podrzavam uzimanje AAS ali samo u takmicarske svrhe, bilo u bodybuildingu ili bilo kom drugom sportu. Uzimanje za cisto spremanje za plazu mi je potpuno besmisleno.

H2SO4:
odosmo off...
ja sam ZA pametno koriscenje sve moguce raspolozive hemije, u bilo koje svrhe tj dal takmicarski il rekreativno ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju