General Bodybuilding Discussion > Članci

Arnoldov recept za masu

<< < (2/2)

Ogi:
Meni jedna stvar nije jasna, pa ako moze pojasnjenje. U clanku koji sam citao ovde se za masu preporucuje trening sa 7-10 ponavljanja, dok ovde kaze da se radi piramidalno i to cak da zadnje dve serije budu po jedno ponavljanje. Koji metod je efikasniji?

Pedja_Petrovic:
sve su to price koje je pisao sam tata weider jer je tada imao arnija kao nesto sto se moglo DEBELOOOOOO unovciti,a covek je bio ispred svog vremena i to je tako
zasto se nikada niste zapitali zasto nema npr ni jedan jelovnik od lou fergina,ili serge nuberta ili frnak zane...
MISLIM....NIJEDAN JELOVNIK IZ TOG VREMENA....
samo se znao tj ljudi misle da se zna kako se arni hranio i milioni ljudi sirom sveta su to sledili......NEKADA !!!!

Spartak:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 22, 2009, 07:13:48 pre podne ---sve su to price koje je pisao sam tata weider jer je tada imao arnija kao nesto sto se moglo DEBELOOOOOO unovciti,a covek je bio ispred svog vremena i to je tako
zasto se nikada niste zapitali zasto nema npr ni jedan jelovnik od lou fergina,ili serge nuberta ili frnak zane...
MISLIM....NIJEDAN JELOVNIK IZ TOG VREMENA....
samo se znao tj ljudi misle da se zna kako se arni hranio i milioni ljudi sirom sveta su to sledili......NEKADA !!!!

--- Kraj citata ---

u pravu si...

Polomac:
U dilu sa mlekarama..  ;D   ;D   ;D

MilanceOlympia:

--- Citat: Polomac  Oktobar 21, 2009, 11:30:22 posle podne ---  ;D   ;D
To su bili dani mlekadzija.. ;D   ;D
Bez sale,tadasnji bilderi su pili litre mleka..
Milance,opet hvala na dodatku..vidi se da volis old  school...

--- Kraj citata ---

sve u svoje doba...80 su bile vrh sto se bb tice...
btw tnx Polomac...volim da se nadovezem na tvoje textove.. ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju