Ostalo > Offtopic
I JA IMAM IDEJU!
LDusan:
--- Citat: bajic_z ---Ne znam, izgleda da je dosta ljudi zainteresovano za ovo, viddecemo sta spremaju.
Svidja mi se sto je to stiglo do dovoljno dobre i izvodljive ideje, voleo bih da se sprovede u delo da samo clanovi foruma mogu kupiti majcu 8O
--- Kraj citata ---
Ili da postoje odredjena boja majice za broj postova :lol: .
Od tamnijih boja ka svetlijim, tako da oni sa malim brojem postova nose crne majice da simbolizuju tamu kojom su okruzeni zbog neznanja u ovoj oblasti, a oni sa 2000+ bele majice jer im je sve bistro 8O :P 8O :P 8O :roll:
Markoni:
--- Citat: LDusan ---
--- Citat: bajic_z ---Ne znam, izgleda da je dosta ljudi zainteresovano za ovo, viddecemo sta spremaju.
Svidja mi se sto je to stiglo do dovoljno dobre i izvodljive ideje, voleo bih da se sprovede u delo da samo clanovi foruma mogu kupiti majcu 8O
--- Kraj citata ---
Ili da postoje odredjena boja majice za broj postova :lol: .
Od tamnijih boja ka svetlijim, tako da oni sa malim brojem postova nose crne majice da simbolizuju tamu kojom su okruzeni zbog neznanja u ovoj oblasti, a oni sa 2000+ bele majice jer im je sve bistro 8O :P 8O :P 8O :roll:
--- Kraj citata ---
Voja rece da se nesto radi po pitanju majci , nije rekao sta ali videcemo , mozda nam otkrije :)
Tanja U.:
Vooojooooooooo ;)
Vojislav:
Ne smem nista da vam otkrivam, posto to onda ne bi bilo iznenadjenje. ;-)
Tanja U.:
uh ... nezgodan Vojo ;)
hajde reci meni, necu nikom reci obecavam .... 8)
:lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju