Ostalo > Offtopic
I JA IMAM IDEJU!
bajic:
Eto covek ranije rekao da zna stampara neko predlozio da pedjos uradi dizajn-valjda zna posao nisam upoznat sa njegovim sposobnostima, a predlozi o izgledu tu sm opa nek ljudi kazu sta misle, na mestu je ono rashino, u tom pravcu napred logo foruma sa web adresom a pozadi nick.
natasa:
Ja sam to jednom organizovala sa drugom na drugom forumu i prijavilo se njih 52.Mi se nalozili,sve organizovali i platili a kad je trebalo da se plati,obecanje su ispunili samo njih 34.Sem majci je bilo tu i kacketa i"navijackih"salova i paket je kostao 18€ pa vi racunajte koliko smo love pukli... :evil:
Dakle,ko god ovo bude organizovao nek zna-PRVO PARE NA SUNCE!Obecanje ludom verovanje...
LDusan:
Ja sam ranije hteo da radim neke majice i koliko sam shvatio prvo se radi neka priprema i to kosta 20 evra ako je u boji. Sad sa jednom tom pripremom moze da se uradi oko 100 otisaka koji kostaju valjda 1 ili 2 evra. Ako bi pravili pripremu za svaciji nick onda bi majica ispala minimum 25 evra, a bez toga moze da bude najvise 10 evra.
bajic:
--- Citat: natasa ---Ja sam to jednom organizovala sa drugom na drugom forumu i prijavilo se njih 52.Mi se nalozili,sve organizovali i platili a kad je trebalo da se plati,obecanje su ispunili samo njih 34.Sem majci je bilo tu i kacketa i"navijackih"salova i paket je kostao 18€ pa vi racunajte koliko smo love pukli... :evil:
Dakle,ko god ovo bude organizovao nek zna-PRVO PARE NA SUNCE!Obecanje ludom verovanje...
--- Kraj citata ---
Onda bolje stop ako je tako, ko misli drukcije nek se pokaze
bajic:
Bolje kupimo majce xtreme pa sta fali?
USput kad ce novi broj x fitnessa?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju