Ostalo > Offtopic

I JA IMAM IDEJU!

<< < (10/32) > >>

dulse:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: witch ---Da ... treba nam logo. Definitivno!
Ima li kakav dobar graficar na forumu?
Ili recimo, da objavimo konkurs unutar foruma? Konkurs za prijavu radova je npr. do xx datuma, crteze slati na adresu xxx, i naravno pobednicki rad objavljuje se na forumu i postaje zvanicni logo.
Sta mislite o tome?
Vojo, Pedja, Markoni ... sta vi mislite?
--- Kraj citata ---
..MA NEMAM POJMA..JA ZNAM SAMO DA BILDUJEM MISICE......SVE :twisted:  :twisted:  :roll:
--- Kraj citata ---

iz postova sam zakljucila da znas da radis jos neke stvari  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dulse ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: witch ---Da ... treba nam logo. Definitivno!
Ima li kakav dobar graficar na forumu?
Ili recimo, da objavimo konkurs unutar foruma? Konkurs za prijavu radova je npr. do xx datuma, crteze slati na adresu xxx, i naravno pobednicki rad objavljuje se na forumu i postaje zvanicni logo.
Sta mislite o tome?
Vojo, Pedja, Markoni ... sta vi mislite?
--- Kraj citata ---
..MA NEMAM POJMA..JA ZNAM SAMO DA BILDUJEM MISICE......SVE :twisted:  :twisted:  :roll:
--- Kraj citata ---

iz postova sam zakljucila da znas da radis jos neke stvari  :twisted:  :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---
:oops:  :oops:  :oops:  8)  8) ......

accountkiller99:

--- Citat: pedjos ---nista od chata..onda forum gubi smisao..
--- Kraj citata ---

Pa dobro, ljudi koji nemaju vremena da stalno bde nad forumom kao ja ili Kekka i MR.BIG nocu, onda im forum dobro dodje.

Odrzavam jedan forum o GNU/Linux operativnim sistemima. Obavestio korisnike na forumu da je napravljen kanal na irc.krstarica.com . Prva 3-4 dana svi bili non-stop na chatu, a od foruma nista. Posle toga, svi se vratili na forum, a i dalje su tamo, a od chata nista. Vise nema kanala na krstarici, a forum i dalje pun korisnika i topica.

Eto jednog mog iskustva sa ovim, ali naravno, to ne mora da znaci da ce tako ili cak slicno biti sa ovim.

puppeter:
ajde ljudi gde su predlozi za logo?

dulse:
pa najvise nada polazemo u tebe iskreno :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju