Ostalo > Offtopic
Grobari u crnoj gori
puppeter:
Eto ti sad...a ja moram sluzbeno u Kotor na 7 dana....
Johny_Bravo:
Ostatak sledi
Johny_Bravo:
--- Citat: puppeter ---Eto ti sad...a ja moram sluzbeno u Kotor na 7 dana....
--- Kraj citata ---
Srecno :?
Johny_Bravo:
Da ne bude zabune, zbog postupaka ove stoke ne pada mi napamet da osudjujem sav narod dole.Daleko od toga.Ali oni koji se najvise pozivaju na "cojstvo i junastvo" (po sistemu pas koji laje ne ujeda)neka porazmisle.
Johny_Bravo:
Сад сам стигао кући...
БРУКА И СРАМОТА!!!
Загреб је мила мајка према Подгорици и ономе што се данас дешавало!!!
Нас 10-15 који смо дошли директно у ПГ и прескочили Сутоморе се скупљамо на станици и очекујемо долазак воза. Ту се појављују Милове корњаче (неуспјела копија србијанских) и у очи нам саопштавају да ће нас за најмању ситници поломити! Све нам је било јасно...
Воз стиже и трпају нас у два градска аутобуса...Већ пред станицом долази до инцидената,момак из Бара добија батине као и још неколико Гробара. Превозе нас до Мораче и тамо нам саопштавају да је управа одбила да нам плати улаз а да су карте 3е!
Наравно,огромна већина нема кинту или уопште не жли да је да тако да остајемо заробљени у конзервама од аутобуса пуних сат времена!
Нервоза расте и долази до још једног инцидента који се десио код другог аутобуса тако на нисам могао да видим шта је било. После неуспјешних покушаја да се скупе паре и да се бар један дио улазница купи неко одлучује да се враћамо на станицу,пошто је друга солуција била да останемо до 22.00 у аутобусима!?!?
У међу времену, група ЦГ Гробара која није ишла аутобусима купила је карте и ушла у дворану али чим су кренули са `непожељним репертоаром` претучени су и избачени напоље!
Криво ми је због људи који су превалили стотине километара... Имам жељу да им се извиним за све...иако наравно немамо ни мало кривице за све ово...десило се у "нашој" земљи...
Праштајте људи,не знају што чине... И видимо се у слободној,српској Црној Гори!
Једног дана...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju