Ostalo > Offtopic

Music

<< < (8/13) > >>

natasa:
E da,jos propo toga-jedan drug s kojim sam isla u srednju je zakleti reper,tako se oblaci,prica kroz rime,slusa samo rep i tako to...A kad izadjemo uvece i kad se napije sve narodjake zna napamet,penje se na sto,razbija case...
Ima mnogih koji nikad ne bi priznali da slusaju Stoju,Seku i Mileta Kitica,mada ne znam zasto bi se stideli.

H2SO4:

--- Citat: bajic_z ---Jelte pitaj me koji je najbolji instrumental svih vremena, po misljenju muzickih strucnjaka iz beloga sveta, Jean Michel Jarre- Oxygene 197i neka. 8O
A za audio sovinizam hm ja u prave narodnjake koje i ja volim racunam Topalovica, Zdravkovica pokojnog i taj stil a ovo sad rat klonova, nije da je los pogled slikoni, guze i ovo ono, ali brate to su sad vecinom striptizete koje otvaraju usta uz pop muziku. :lol:
--- Kraj citata ---

uvazavam misljenje tebe i ostalih muzickih strucnjaka ali meni je bolji magnetic fileds 2 od oxygene(no da ih ne vadimo sad iz naftalina) :) . e isto sad tako nekome se vise svidja shumadijska muzika od crnacke itd. neko vise voli tomu zdravkovica od grandovaca, neko obrnuto.  i sto sad ...
'rat klonova' je skoro u svakom muzickom zanru, standardna pojava.
razlika izmedju nasih i inostranih pevaljki po meni je u tome jedino sto nase pevaljke neuporedivo bolje izgledaju :)

bajic:

--- Citat: sasacg ---Grand nije postojao pre 10g :twisted: Evo banalan primer- skoro sve Cecine pesme od pre 10-ak godina se jos uvek slusaju :wink:
--- Kraj citata ---

Gde si zurio, mislim da i ja moram malo vise premetati slova da bi par puta procitali sta pise

bush:
Ja slusam hip hop. Ali ne komercijalni, to je previse prazno i sablonski. Ali necu da vas lazem da ne volim i ne slusam ostale vrste muzike, pa i narodnjake.

bajic:

--- Citat: natasa ---E da,jos propo toga-jedan drug s kojim sam isla u srednju je zakleti reper,tako se oblaci,prica kroz rime,slusa samo rep i tako to...A kad izadjemo uvece i kad se napije sve narodjake zna napamet,penje se na sto,razbija case...
Ima mnogih koji nikad ne bi priznali da slusaju Stoju,Seku i Mileta Kitica,mada ne znam zasto bi se stideli.
--- Kraj citata ---

E NATO NATO, uvek imam neke rasprave sa NATOm, od 1999.
To jeste, i ja volim na primer da izadjem u zemunski Galeb  pa dok je bio u zivotu Krf i slicna mesta pa kad me pogodi pesma...lom.
Hteo sam izbeci sablonski odgovor volim sve sto vole mladi, skupljam slicice postanske marke...slusam svu dobru muziku...
Ocu reci i ja slusam sve, ali ipak muzikom smatram ono sto ostane duze od dva tri slusanja a ne kao pojedini koje si ti navela ili redovno prozivane grand pesme kao da i drugde nema istog stila.
A Stoju sam slusao uzivo veruj mi bolja je bez tona!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju