Ostalo > Offtopic

Novi zakon za vozace!

<< < (22/25) > >>

LuckyS:
haha drzite me da ga ne ubijem. to ti je to. Ogranici mi brzinu, da ne pogazim stoku.
Pa nisu svi dobri vozaci. Ja znam sta bih radio kad sam ja u pitanju. :)

LuckyS:
Pre nedelju dana sam vozio van grada, malo brze, neosvetljenim putem. Iako imam xenone, tipa koji je isao putem, video sam tek kad sam bio na 20 metara od njega. Sta je trebalo da radim? Da stanem i olesim ga od batina? Umesto toga sam usporio, jer sam shvatio da mozda ima jos takvih. E, tako i kod Delte, usporicu ja, mozda i ti, ali nece svi. Zato pesaci i ginu, jer ne razmisljaju bas svi vozaci unapred. :)

MilanceOlympia:
e zato ima kazni za pesake..sta koj `urac trazis po sred ulice da prelazis gde je vise nego veliki saobracaj..mars na pesacki i cao...glupo je vozilima smanjiti max brzinu zbog ljudi koji ne razmisljaju mozgom...zato uopste postoje pesacki prelazi ako svako ladi jaja gde mu se digne?!

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 18, 2009, 02:15:43 posle podne ---
--- Citat ---pa nemam kome da se zalim.
--- Kraj citata ---

jbg laki
evropski zakon i saobracaju OBUHVATA I TE KAKO OVAJ DEO..o daaaa..veruj mi.....
da sjebes tocak u nemackoj pa fino zovnes polizei da uslikaju...pa lagana tuzbica...itd itd itd......

tako da od evropskog zakona na blaknu ne moze nista da bude osim PUNOG BUDZETA

80  eu treba da skupe sl godine....jbt......

--- Kraj citata ---

Pedjo, mozes i kod nas da pozoves policiju da napravi zapisnik ako ci iskrivio gumu na nekoj rupu, samo sto ce to zadovoljstvo da oni izadju da te kosta 3-5000 dinara (nisam siguran), pa tek da tuzis (ne znam vec ko je odgooran za tu rupu) i na kraju naravno da nista ne dobijes... :(

LuckyS:
hahaha A ko ce da kazni te pesake, kad kerovi cekaju na kraju neke ulice u mraku i cekaju vozace?
Kako majci sa detetom da objasnim da ne treba da pretrcava ulicu i time tom detetu daje los primer?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju