Ostalo > Offtopic

Novi zakon za vozace!

<< < (7/25) > >>

Bare:

--- Citat: Deja  Decembar 14, 2009, 12:14:31 posle podne ---
--- Citat: Bare  Decembar 14, 2009, 11:47:47 pre podne ---Za svetla po danu ce te VIDETI da je itekako dobro, pogotovo zimi i u jesen

--- Kraj citata ---
A leti? :)

--- Kraj citata ---

E pa ne moz' zakon da se pise za "leto i zimu" .... jbga ;)
I za grad/ medjugrad, oni kecevi mis boje se stvarno ne vide, a sa upaljenim farovima ga vidis i ako ti je pogled skrenuo recimo na brzinomer ili .........zgodnu cicu preko puta ulice (su rekli da OBRACAMO paznju na pesake ili ne? ;) )

lara24:

--- Citat: The_Bulldog  Novembar 13, 2009, 01:25:23 posle podne ---Za motore znam definitivno da je POTREBNO...radjena su neka statisticka istrazivanja u Nemackoj proslih godina...i broj saobracajnih nesreca gde su ukljuceni motori drasticno su smanjeni od kada su na motorima stalno upaljena svetla. Mada i bez zakona...sada vecina fabrika i pravi motore kojima su svetla stalno upaljena

--- Kraj citata ---
x2; meni su upravo ta danja svijetla spasila život na motoru..daleko prije mi motoristi vidimo automobil kada ima svijetlo,pogotovo na cestama slabe vidljivosti tipa preko gorskog kotra,Delnica dole za Rijeku itd itd..tako da eto zbog nas motorista upalita ta svijetla,bit ćemo vam zahvalni..

sasacg:
Ma treba da se koriste upaljeni farovi na otvorenom putu,ali ne u gradu...To je totalna nebuloza!

lara24:
A to da.al jbg pola tih stvari u zakonu je sranje.Tu je već duže vremena tako i nemreš ništa. Murjaci ionako stoje tam di ne treba i pune proračun na idiotarijama a stvari koje bi trebali da vide i da nekog kazne ni ne vide.Al odavno shvatih da nema smisla uopće se nervirat,tako je kako je nažalost.

Bare:

--- Citat: sasacg  Decembar 14, 2009, 01:55:23 posle podne ---Ma treba da se koriste upaljeni farovi na otvorenom putu,ali ne u gradu...To je totalna nebuloza!

--- Kraj citata ---

A kako ces resiti prigrade? Od KG do KV je sve polunaseljeno isto recimo KG-KV-CA-UE sve je naselje do Ovcara, ili KG-BG preko Mladenovca, bolje je ovako, palis i ne mislis, uostalom nije to najveca mana ovog zakona, meni je licno ovo ogranicenje na 50 KATASTROFA!! Svi mile po gradu, opsti haos... zakon je pisao MUP, a profesori sa Saobracajnog su vrlo ili nimalo ucestvovali, i zato je dominantna osobina ovog zakona represija a ne preventiva, sto je glavno, da se utice preventivno, a ne da se samo ceka iza ugla da napravis gresku........al kao i sve ostalo tako i ovo, ne moz' biti bolje.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju