Ostalo > Offtopic

Glupo pitanje!

<< < (4/7) > >>

Mali-Bata:
Sada verovatno razumes da nije to nista ozbiljno :)

celox:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 17, 2009, 05:12:11 posle podne ---
--- Citat ---Kosarka a ne tegovi
--- Kraj citata ---

jel to ona debilna teroija po kojoj tegovi te smanjeju a kosarka tera da rastes..?
dobor..ovo za kosarku cujem prvi put ali isto zvuci ako jos i ne vise debilno od one stare da tegovi sabijaju  ;D ;D ;D ;D

jbt..

ali zasto na sve i jednom forumu na ovom svetu kada se pojavi ovako ili slicno pitanje uvek se javi neko ko kaze.
NEMJ SLUCJANO TERATNU..OD TEGOVA NECES NARASTI...

--- Kraj citata ---

Pa koliko si ti Peda  porastao od kada se bavis sa BB ne pokusavam da provociram vec me cisto interesuje?
Momak nije pitao za misicnu masu vec hoce da naraste 5 cm i ako mu sta mozé pomoci dok je u RAZVOJU  to je  da se bavim kosarkom.

MR.BIG:
Evo meni nije jasno jedno.............. i molim objasnjenje od celoxa ................ kako skakanja pomaze u rastu?   

Sta se tu zapravo desava?  Istezes butne kosti i ruke ........ sta?

nellle:
e to je vec filozofsko pitanje... :)

Sasa Dimitrijevic:
Pedja nije narastao ni 1 cm u visinu jer je bodybuildingom poceo da se bavi mnogo kasnije, tj kada mu je presto rast... Sto je jos veci respekt, sa obzirom sta je postigao, ali to je druga tema...

A tvoje pitanje-odgovor u smislu kosarka-teretana, stvarno ti nije na mestu...

Moje misljenje je da ce pre teretana da pomogne decu u razvoju tako sto ce intenzivni treninzi da nateraju telo da luci vise hormona, pa i hormona rasta, koji je do 25 godine kod muskarca zaduzen i za rast...

Mozda gresim, ali po meni ce pre teretana nego kosarka da natela telo da izraste koji cm, ali nikako preko svoje genetske predodredjenosti, kao sto je Sale rekao, vec samo da ubrza rast do svog prirodnog maximuma, to jest do upravo te genetske predodredjenosti...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju