Ostalo > Offtopic

Glupo pitanje!

<< < (2/7) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Kosarka a ne tegovi
--- Kraj citata ---

jel to ona debilna teroija po kojoj tegovi te smanjeju a kosarka tera da rastes..?
dobor..ovo za kosarku cujem prvi put ali isto zvuci ako jos i ne vise debilno od one stare da tegovi sabijaju  ;D ;D ;D ;D

jbt..
ali zasto na sve i jednom forumu na ovom svetu kada se pojavi ovako ili slicno pitanje uvek se javi neko ko kaze.
NEMJ SLUCJANO TERATNU..OD TEGOVA NECES NARASTI...

marelli:
Koliko imas godina?

Znam jednu devojku koja je bila kako klinka veoma niska i zakrzljala u svako pogledu, njeni su otisli kod doktora, posle cega je on prepisao terapiju sa necim, da me ubijes ne secam se cime, ali hocu da kazem da  je moguce to sto hoces ali ne tako, valjda.
A da, devojka je narasla ali ne bas toliko, ali sada mnogo bolje izgleda nego sto bi izgledala da je ostala pasivna.

E da, setih se druga iz srednje, koji je kao manijak trcao po kuci i skakao , misleci da ce dobiti na visini  ;D , naravno nista od toga.  ;D

miodrag11:

--- Citat: Mali-Bata  Novembar 17, 2009, 12:35:45 posle podne ---Imam 17 godina :)

--- Kraj citata ---

Duzina i po,mozda dve duzine ekrana nakon ofiranja godina MalogBate :o :o :o

--- Citat: marelli  Novembar 17, 2009, 05:18:21 posle podne ---Koliko imas godina?

--- Kraj citata ---

8)  8)  8)  8)  8)

marelli:
E stvarno ga brzam, ili sam corav, bwe ...  :-\

84fastandfurious:
Ja kad sam kreno u teretnu bijo sam vrlo nizak...
i tokom par godina treniranja, sam dosta narasto, cak 10 cm za 5 godina...
tako da teretana nema nike veze sa rastom...ti kolko si genetski predredjen da rastes, tolko ces i narasti...
jedino ako imas neki poremecaj rasta... a toje druga prica...
i to zavisi dosta od tvojih roditelja... i genetike... narvano mozes malo vise da porastes od njih... :)
a 181 je lepa visina... ja sam 177 pa sam zadovoljan svojom visinom...ne znam sta bi ti hteo vise... ;D
al savko ima svoj izbor :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju