Ostalo > Offtopic
EXOTIC CARS...VASI AUTOMOBILI!
Jetion:
http://reporter.com.hr/automoto/audi_r8_-_tehnologija_le_mansa.html
pogledajte ovu makinju
dadochicago:
--- Citat: Profimare Decembar 01, 2006, 02:50:05 posle podne ---
--- Citat: Zoka Decembar 01, 2006, 09:18:00 pre podne ---Dobar GTI... dobar :)
U Opatiji sam izmedju ostalih masinica vidio i golf 5 VR32 pa me intereseju koliko on ima konja...
Koliko znam jaci je od GTI Golfa...
Btw telefonom sam slikao Ferarija jednog... pa cim skinem postavit cu... e to je auto jebem mu :)
--- Kraj citata ---
Golf V VR32 ima 240hp iz 3,2l ;) a Golf V GTI ima 200hp iz 2l s tim sto ima turbo kompresor ;)
--- Kraj citata ---
Da V gti ima 200 konja sa obzirom da sam ja stavio chip koji daje oko 40-50 konja vise pored toga sam stavio noci filter , novi suspension (spustio ga 2 incha) i stavio crna stakla
Nisam nista vise hteo da radim ne svidza mi se ka ljudi stave previse spojlera na auta
P:
Ako nije tajna napisi mi na pp koliko te je izasao taj chip ;)
Remetik:
--- Citat: aleksandar_polomac Decembar 01, 2006, 05:54:05 posle podne ---evo i moje stare masine srce mi puca dok ovo pisem bila su ta fina vremena dok nije doslo vreme da se rastavimo
--- Kraj citata ---
Auto ti je vrh (bio :( )! Aj posalji neku malo vecu sliku ili je okaci na neki sait da mozemo lepo da ga vidimo!
dadochicago:
--- Citat: sasacg Jun 08, 2006, 11:21:19 pre podne ---VW Touareg 5.0 V10 TDI 313ks 750Nm/2000obrt. 7.8s do 100
....
ako da Bog :D
--- Kraj citata ---
Kad sam uzimao GTI provozao sam VW Touareg 5.0 V10 ne da trosi gorivo nego ga guta dealer mi ga je ostavio preko noci kao da vidim kako id i da me namami da ga uzmem sutra kad sam ga vratio otislo je $60 goriva da te bog sacuva koliko trosi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju