Ostalo > Offtopic
EXOTIC CARS...VASI AUTOMOBILI!
natasha_bg:
E slikacu i ja masinu koju povremeno vozim.
Nije bas da je exotic,ali je... 8)
DIJAN JAHJEFENDIC:
--- Citat: Bojan Maj 03, 2007, 01:11:50 posle podne ---Dijane auto je fenomenalan, to znaš i sam, ali je interesantno da je to možda prvi auto na svetu kome je razdvojen motor od menjača i između umetnut diferencijal da bi se popravio balans, odnosno uravnotežilo opterećenje na prednjoj i zadnjoj osovini. To ipak nije idealno kao BMWovih 50-50, ali je uz quattro pogon dovoljno da A8ica bude najdinamičnija u klasi. I taj 4.2 V8 motor je nešto najbolje što je Audi izbacio.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Bojan Maj 03, 2007, 01:11:50 posle podne ---
Prije ovog sam vozio S8 2000god, bio mi je savrsen, ali se ne moze porediti sa ovim.
Nisam mogao vjerovati koliki napredak je napravljen u tehnologiji izmedju stare i nove linije u tako kratkom vremenu, kao da su razlika 20 god, a ne 4.
Dijane auto je fenomenalan, to znaš i sam, ali je interesantno da je to možda prvi auto na svetu kome je razdvojen motor od menjača i između umetnut diferencijal da bi se popravio balans, odnosno uravnotežilo opterećenje na prednjoj i zadnjoj osovini. To ipak nije idealno kao BMWovih 50-50, ali je uz quattro pogon dovoljno da A8ica bude najdinamičnija u klasi. I taj 4.2 V8 motor je nešto najbolje što je Audi izbacio.
--- Kraj citata ---
Pedja_Petrovic:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...al stars cokoladice....ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
DIJAN JAHJEFENDIC:
U pravu si Generale!
All Stars cokoladice su bolje od ijednog auta... njam,njam...
Bojan:
Strašno je šta Audi radi sada i koliki napredak prave iz godine u godinu. Recimo za kontrolu kvaliteta izrade na R8 su koristili CT scan da bi primetili i najsitnije nesavršenosti, koje ljudsko oko ne može da uoči :shock: . Nijedan proizvođač na svetu ni približno ne posvećuje toliku pažnju.
Ja sam inače dugo bio zakleti ljubitelj BMWa (postoji izreka za ljubitelje BMWa da su najarogantniji ljudi na svetu, jer misle da samo to valja i ništa drugo), sada sa svakim novim Audijem sve se više informišem i moram reći kultivišem. Kako su stvari krenule nije nerealno da Audi za koju godinu prevaziđe BMW.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju