Ostalo > Offtopic

EXOTIC CARS...VASI AUTOMOBILI!

<< < (52/57) > >>

Mrtav_Hladan:

--- Citat: nellle  Januar 03, 2008, 10:50:29 pre podne ---
--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 03:35:32 posle podne ---hvala hvala ljudi ako bog da doci cu u srbiju na leto snjim....

--- Kraj citata ---

ima da ti izvucem svo gorivo i da kupim hemiju....racunam da svedjani ne dolaze sa praznim rezervoarom tako da ce da padne tu dosta hemije....

--- Kraj citata ---

E al bez zezanja spucamo puno love za benzin do juge racunajte da od mog grada u sveckoj do rodnog mesta u srbiji ima skoro 3000km a ovo cudo trosi 15 na otvorenom pa racunajte plus 1,2e / litar

Nico:
brat bratu, 550 EUR za jedan pravac, da jos ne pominjem putarine... LEEEEEEELE!
zar ti nije lakse i jeftinije da iznajmis avion pa da njime dodjes, ili bar neki helikopter, njega mozes da vozikas i po Srbiji

Corey:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Januar 03, 2008, 12:28:52 posle podne ---Pa to ja pricam ljudima mecka je zakon i bog vozi mercedes pisam se na Ferrari i takve te masine vidi samo SLR  mecku na youtube kako pojede Enza na trkama i sve se tu vidi koje je auto najbolje na svetu. A udobnost necu da pricam nepostoji auto udobnije nebi se Seikovi vozili u Mecki da nije dobar auto.

A Nato nemam ja tu sanse zbog tezine u startu mogu pobednika sa trka da zovnem na auto put pa da vidimo Beograd Nis hehehe u rekordnom vremenu.

--- Kraj citata ---
Ne samo to, auto je sinonim za eleganciju.
Moj cale vozi 124-u, i ja tu ti tamo kada mu uzmem auto, mada mi je san da imam svoj, moze i stariji samo da ima nisan : P 'DRIVINV'

nellle:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Januar 03, 2008, 12:31:00 posle podne ---
--- Citat: nellle  Januar 03, 2008, 10:50:29 pre podne ---
--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 03:35:32 posle podne ---hvala hvala ljudi ako bog da doci cu u srbiju na leto snjim....

--- Kraj citata ---

ima da ti izvucem svo gorivo i da kupim hemiju....racunam da svedjani ne dolaze sa praznim rezervoarom tako da ce da padne tu dosta hemije....

--- Kraj citata ---

E al bez zezanja spucamo puno love za benzin do juge racunajte da od mog grada u sveckoj do rodnog mesta u srbiji ima skoro 3000km a ovo cudo trosi 15 na otvorenom pa racunajte plus 1,2e / litar

--- Kraj citata ---

aco mani da se zajebavas...imas bus liniju Stokholm-Frankfurt-Kobisnica-Stubik za 100 eurica a ove pare ulozi u mene!!! :lol: :lol: :lol:

big v:
2000 kubika a trosi ko upaljac

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju