Ostalo > Offtopic

UPOZORENJE!!! METAN METAN METAN METAN???

(1/6) > >>

CROWE:
U Banja Luci Nije prvi niti jedini slučaj koji je tragično završio kao što je banjalučanin ......................................   išli smo u isti Fitness Centar. To je bio momak extra građe, apolonski tip. Sve je bilo OK dok mu jednog dana iz prikrajka neki podmukli lisac nije predložio PLAVA SRCA i super rezultat za jako kratko vrijeme!!?? Nakon kratkog vremena od tih PLAVIH SRCA ....... se zdravstveno stanje iznenada pogoršalo. Žalio se kako je uzeo te đavolske tablete. Pao je u komu i preminuo za 48 sati. Svi smo bili šokirani.

Sljedeći slučaj je srećom dobro prošao. Za dlaku je ostao živ. Naime, radi se o jednom takođe mladom momku koji inače drži i veliku teretanu u gradu. Spremao se za Bihać Open 2009. i počeo po nagovoru jednog podlaca da uzima PLAVA SRCA. Na treningu mu je iznenada jako pozlilo, desna ruka mu se počela kočiti i oticati. Hitno je prevežen u hitnu pomoć i doktori su me se borili za život par sati. Dijagnoza mu je bila: Unutrašnja krvarenja usljed pucanja krvnih sudova i pojava trombova!!
Doktori su rekli da je zakasnio samo 10 minuta, ne bi uspjeli da ga spasu! Proveo je u bolnici na lječenju skoro 20 dana.

Dobro vodite računa šta vam pojedinci nude,preminuo u 25 godisnjak  preminuo od upotrebe anaboličkih steroida. Koristio je Metan ''PLAVA SRCA''!    

sasacg:
Ja sam cuo da je decko koji je preminuo koristio danabol neka 3 mjeseca i da mu je sradala jetra...e sad sta je tacna istina ne znam...

Sve u svemu,tuzno je kad se izgubi mlad zivot ...

BAKIĆ:
a klliko su ti momci dugo pili i u kojim dozama ???

CROWE:
O ovom slucaju se moze pricati,100 godina zasto,kako,sta je uzimao,ovo,ono? al to je najjmanje bitno momka vise nema a to je zalosno! tekst sam stavio iz tog razloga da malo pojedinci mucnu svojim glavama dok je vrijeme!

GORAN_ILIC:
Iskreno, ne verujem da su ta plava srca uzrok smrti za 24 sata ali se potpuno slazem CROWE, da je ovo velika opomena za sve klince koji puno ne razmisljaju pre nego krenu da koriste steroide, da dobro razmisle u sta se upustaju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju