Ostalo > Offtopic
UPOZORENJE!!! METAN METAN METAN METAN???
P:
--- Citat: CROWE Novembar 29, 2009, 12:48:59 posle podne ---O ovom slucaju se moze pricati,100 godina zasto,kako,sta je uzimao,ovo,ono? al to je najjmanje bitno momka vise nema a to je zalosno! tekst sam stavio iz tog razloga da malo pojedinci mucnu svojim glavama dok je vrijeme!
--- Kraj citata ---
Slazem se, ali ti si ovde naveo uzimao je PLAVA SRCA... a sad kazes da je nebitno sta je uzimao kako i koliko... i mladi ce sad ovo da procitaju i pouka ce biti necemo vise plava srca daj sad roze kockice... kapiras ;)... Pozz
CROWE:
Goran niko nikada neće znati dali je to da su bas PLAVA SRCA uzrok al zasigurno hemija i velika neupućenost jeste,velike predrasude i brzinska postizanja i dokazivanja preko noći nekom,nečemu,pred nekim. Zašto svemu to,zašto momci žure??? Profimare ovo je samo jedan primjer... EKIPA NEKA OTVORI DOBRO OČI JER TE STVARI NISU VRIJEDNE TOLIKO DA ĆE SE ZAUZVRAT DOBITI MNOGO
guga87:
bas tako,slazem se.zasto se trovati i ugrozavati svoje zdravlje zarad boljeg izgleda.za one koji zive od toga i bave se tim profesionalno,oni moraju,tu je stvar jasna,ali trenirati rekreativno i uzimati aas je totalno idiotski po meni.mislim da si ipak kompleksi u pitanju tu.
CROWE:
takmicari su jedna druga prica za sebe i vecina njih zna svoj poso!!!
H2SO4:
a jel ti to imas obdukcioni nalaz mozda ili je gatanjem utvrdjeno sta je uzrok smrti?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju