Ostalo > Offtopic
DAVID ICKE
djake:
--- Citat: Corey Januar 18, 2010, 03:21:26 posle podne ---
--- Citat: djake Decembar 03, 2009, 02:41:59 posle podne ---Ne znam da li ste procitali neku od Ickeovih knjiga, po meni covek je mamac za sve one koji pomisljaju da teorije zavere postoje-ja ne kazem da ne postoje-ali, on se usput takvih gluposti nalupao da je sad pitanje, sta mu covek moze verovati uopste...
--- Kraj citata ---
Zavisi koliko je tvoj um programiran od strane tih ljudi koji sprovode te zavere u praksu kako bi ti mogao da percipiraš stvari o kojima on priča.
--- Kraj citata ---
Nije uopste stvar u tome. Ja sam i napisao da ne sumjam u neke stvari koje covek prica, jer su to vec davno poznate cinjenice, i ovi klipovi sto su postavljeni su nista naspram onoga sta sve covek tvrdi.Tako da ne zavisi od toga koliko je moj um programiran, vec od toga koliko si ti upucen u celu pricu!
djake:
--- Citat: H2SO4 Januar 18, 2010, 03:44:51 posle podne ---dajvid ajk programira ljude da kupuju njegove majice diskove i knjige
--- Kraj citata ---
Covek je sve rekao.
Corey:
Nije rekao ništa ako ćeš iskreno, to je isto kao da ja sada kažem kako nas Miloš Šarčev programira da kupujemo njegove DVDeve, majice, plaćamo treninge. Čudno kako je čoveku teško da kada ne zna gde da smesti novu informaciju u svoj mozak, automatski je odbacuje i uvek pronalazi izgovor.
Nemojte da verujete nikome, proverite.
Ako nemate vremena za proveru, nema potrebe da kritikujete nešto što ne razumete, ne može čovek baš sve da zna.
H2SO4:
pa mnogi su se zalecali za sharchevove suplemente.
vidim ti si vec prihvatio informacvije sto ova beloglava shizofrenicharska budala laprda i udobno ih smjestio u svoj mozak.
za kritike imam vremena a ovog mufljuza Dejvid Ajka sam provjerio odavno.
ne znam jel si cuo za njegovu najpoznatiju knjigu Biggest Secret. covjek razocaran slabom prodajom svojih ranijih knjiga odlucio je da napise nesto bas bas bombastichno i naravno uspjeo je i ta knjiga ga je proslavila. tema knjige je vladari svijeta. e sad sta je tu svasta napisano zajebo je sve pisce teorija zavjera i sci fi literature. naime svijetom vlada prikrivena reptilska rasa (drako stvorenja), onda do detalja su opisane raznorazne podzemne baze svuda po svijetu a najveca senazija mu je shapeshifting tj britanska kraljevska porodica, geroge bush i tako ta bratija se povremeno kad su gladni iz ljudskog oblika promjene u taj reptilsko vanzemlajski itd itd.
covjek je jednostavno preuzeo neke manje neke vise poznate teorije(sto istinite, sto lazne), smutio u jedan veliki kazan i eto senzacije eto slave eto para.
inache ovo na clipovima su mu samo lite verzije pripovedanja tj lako svarljivo za shiroke mase.
IGOR_X3M:
ili ovo
http://www.youtube.com/watch?v=yr0LsxcIxv4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju