Ostalo > Offtopic
DAVID ICKE
Stevcho:
A sta ako si ti reptil Filipe, i hoces da skrenes paznju, sad kad smo vas na'vatali?
Scarecrow:
--- Citat: TeH FiLiP Mart 24, 2012, 05:15:07 posle podne ---ubedljvii su ti artefakti,srecom ljudi od vajkada prave i artefakte figura sa 200 ruku,otkud znas da nas ne kontrolisu stonoge?ili dzinovski vukovi?Otkud mi da znamo da ti nisi bas neki dzinovski vuk-stonoga i da zelis da nam zamazes oci sa tim reptilima kako bi skrenuo paznju sa sebe...eee naivan kao
a bogami posle ove slike sam pomalo zabrinut jer kako se boriti protiv medveda,coveka i svinje u isto vreme???Osudjeni smo na propast http://edge.ebaumsworld.com/picture/acdcrocks1973/MANBEARPIG.png
--- Kraj citata ---
hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahahahahahah umirem
TeH FiLiP:
--- Citat: Stevcho Mart 24, 2012, 06:34:27 posle podne ---A sta ako si ti reptil Filipe, i hoces da skrenes paznju, sad kad smo vas na'vatali?
--- Kraj citata ---
hssssssss,ubicu te i poprimiti tvoj oblik kako bih kontrolisao tvoju okolinu...iako dolazim iz sazvezdja koje je 50 svetlosnih godina daleko,odakle da dodjem dovde mi treba stravicno mnogo energije i stravicno razvijena tehnologija,ja se zadovoljavam time da menjam oblike i zezam ljude...logicno zar ne,zasto bih koristio svoju hiljadama godina napredniju tehnologiju i fizicki porobio ljude kada mogu da izigravam Dzordza Busha....
Stevcho:
... i da kontrolises svet! Sve je jasno. In your face reptiliani
vlada sin:
Samo se vi sprdajte, ja sumnjam na onog momka sto je postavio slike iz decembra 2012:-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju