Ostalo > Offtopic

DAVID ICKE

<< < (32/54) > >>

Spartak:

--- Citat: IGI900  April 11, 2012, 01:11:49 posle podne ---Siguran sam da je barem polovica ljudi koji su procitali ovu gore recenicu, opazili samo rijec "lud", a da ovo dalje nisu niti registrirali. ;D

--- Kraj citata ---

brate, bez uvrede - get a job :)

TeH FiLiP:

--- Citat: Scarecrow  April 11, 2012, 12:14:15 posle podne ---sve sam provalio... filip je reptil, ali je hteo da nam zamaze oci sarkazmom!!! Ali nije racunao na MENE!!!!!! 8)

--- Kraj citata ---

you medling kids....ill get you next time!

Donovan:
Projected onto the Houses of Parliament last night - the TRUTH

Svaka cast. ;D

Donovan:

--- Citat: Scarecrow  April 11, 2012, 02:41:36 posle podne ---pa daj bre onda nek pokaze nekog coveka reptila

--- Kraj citata ---

Ma pusti reptile, pogledaj samo sto se dogada u svijetu.

--- Citat: Spartak  April 11, 2012, 04:09:45 posle podne ---
--- Citat: IGI900  April 11, 2012, 01:11:49 posle podne ---Siguran sam da je barem polovica ljudi koji su procitali ovu gore recenicu, opazili samo rijec "lud", a da ovo dalje nisu niti registrirali. ;D

--- Kraj citata ---

brate, bez uvrede - get a job :)

--- Kraj citata ---

Ne znam zasto bi se uvrijedio. :)

Donovan:
Šveđani započinju NWO ukidanjem papirnate valute?!

Dio Šveđana uz sebe uopće nema gotovine, s obzirom da svoja plaćanja mogu obaviti elektroničkim putem. Napredovanje na poljima znanosti i tehnologije ohrabrilo je Šveđane u pokušaju da što više popularizira elektronički novac, što bi je učinilo prvom zemljom bez gotovinskog plaćanja, piše CCTV.

Skandinavska zemlja prva je u Europi 1661. godine izdala papirnati novac. Unatoč tome, Švedska preferira korištenje kreditnih kartica umjesto gotovine. Dio Šveđana uz sebe uopće nema gotovine, s obzirom da svoja plaćanja mogu obaviti elektroničkim putem, piše The Christian Science Monitor .

U glavnom gradu Stockholmu, građani mogu karte za autobus kupiti karticom, ili SMS-porukom, ali ne i gotovinom. U crkvi u središtu Stockholma, župljani mogu donirati novac ne samo u vidu gotovine, već i pomoću kartice.

Uz to, na stanicama podzemne željeznice u Stockholmu, putnici na automatima s pićima i grickalicama mogu plaćati SMS-porukom. Gotovinskog poslovanja odrekle su se i neke banke u Švedskoj, piše The Christian Science Monitor.

- Postoje gradovi u kojima uopće nije moguće ući u banku i platiti gotovinom - žali se Curt Persson, predsjednik Udruge umirovljenika.

Andrea Wramfelt, vlasnica kuglane u švedskom gradu Landskroni gdje se gotovina ne prihvaća od 2010. godine, hrabro predviđa: - Vjerujem da će papirnati novac i kovanice u Švedskoj prestati postojati u idućih 20 godina.

IZVOR:http://www.4dportal.com/hr/bizarno/2677-svedani-zapocinju-nwo-ukidanjem-papirnate-valute

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju