Ostalo > Offtopic
DAVID ICKE
Pedja_Petrovic:
igy
ja sam otvorio ovu temu i verovatno cu i da joj ja i preusudim
ali da te pre toga nesto pitam
dali si ti iakda sebe zapitao tj dali si ikada pomislio da je DAVIDU i zadnjih 2 godine toliko dosadno postalo da je to strasno?
Donovan:
Pedja, na ovo pitanje ti ja ne mogu odgovoriti jer to moras njega pitati da li mu je postalo dosadno ili nije, ali i ja sam to isto prvo mislio sve dok nisam poceo citati njegove knjige te sam dosta toga shvatio na cemu se temelji njegov rad, prvo sam mislio da je lik skroz lud. Ali to mozemo pogledati i sa drugoga kuta, on je nekada bio profesionalni nogometas, pa glasnogovornik Britanske stranke zelenih, a zatim sportski komentator na televiziji. Znaci on je imao karijeru u zivotu, a nakon njegovog prosvjetljena u Peruu napustio je politiku i novinarstvo te se poceo baviti samo onime cime se i dan danas bavi.
Znaci on je zaradio dosta novca u zivotu i kao sto kaze mogao je imati lagan zivot piti whiskey po cijele dane
i uzivati ali to ti ne moze dosaditi ;D, a ne poceti se baviti time da te na kraju ljudi pocinju ismijavati i izrugivati se tobom, jer u najmanju ruku on nije mogao se prosetati ulicom, a da ga ljudi ne ismijavaju.
Nije da ja njega sada nesto branim, nego to su sve cinjenice te se covjek vec 20 godina bavi iskljucivo samo time, te on sigurno moze vidjeti neke stvari puno bolje od ljudi koji po cijele dane samo rade kako bi zaradili za zivot i prehranili svoju obitelj, a kamoli se upustili u "avanturu" kao David. I ja zato volim citati njegove knjige u svoje slobodno vrijeme, jer meni nije dosadno u zivotu, kao prvo idem na fakultet, a ovo oko Davida sve u svoje slobodno vrijeme pratim jer mi je to zanimljivo, a i uostalom tko moze opovrgnuti cinjenicu da je beskonacna ljubav jedina istina i da smo mi svi u stvari jedna beskonacna svijest sto se ide u prilog tome kako neki ljudi mogu zivjeti cak bez hrane, zatim ljudsko tijelo probijeno stapom, a nigdje ozljeda itd. dok sa druge strane ima puno ljudi koji misle da su "jadni", "mali", "bespomocni", a u stvari mogu postici sto god zele u zivotu.
A ovo Pedja da ces presuditi ovoj temi, ok, ja to postujem, ali ja sve ovo postavljam samo u svoje slobodno vrijeme i ne mislim uvjeravati nikoga u nista sa svime ovime, ali ako nekome smeta onda nista, ipak je ovo BB forum. ;)
Pedja_Petrovic:
igy
nisam te pitao da mi obrazlozois dali ti smatras da je on lud ili ne
vec dali si se nekada pitao dali je njemu dosadno ili ne?
ja nemam sansu da ga to pitam
a ti ako ikada budes imao,molio bih da to uradis u moje ime pa nam preneses utiske..
vlada sin:
Igy sta studiras posto vidim imas dosta slobodnog vremena:-) sve to je lepo interesovanje ali lako moze odvesti coveka na drugu stranu a da to ni ne primeti zato samo lagano. Ima dosta toga pametnog sto mozes cuti...
rodney:
--- Citat: vlada sin Jul 01, 2012, 08:46:37 posle podne --- sve to je lepo interesovanje ali lako moze odvesti coveka na drugu stranu a da to ni ne primeti
--- Kraj citata ---
x2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju