Ostalo > Offtopic
DAVID ICKE
Donovan:
X-Factor is manipulated 'entertainment', yes, but this guy, his brother and his 'mum' in Australia, are beyond fantastic.
Some people exploit the efforts of others and blame others for their plight instead of taking responsibility for their own lives.
For those people, here is a life lesson: Its name is Emmanuel Kelly ...
An absolutely must-watch.
Emmanuel Kelly The X Factor 2011 Auditions Emmanuel Kelly FULL
P.S. ... To those in the American and British governments, NATO (the killing machine for countries with 'values'), their military puppets and their masters like the Rothschilds:
You can break our bodies, but you cannot break our spirit, our soul.
That, in the end, is what is going to bring you down, you tragic and pathetic people.
John Lennon - Imagine
Donovan:
Evo da postavim slike od prosle subote kada je David Icke imao svoje predavanje od 10 sati na Zagrebackom velesajmu.
Svaka cast David!Covjek se stvarno trudi da objasni neke stvari, a u tih 10 sati predavanja samo je povezao tockice, tako da to je sve tako opsirna tema da se treba procitati knjiga.
Kada je poceo pricati o reptilima, kaze covjek "evo tamo su vam vrata ako ne zelite slusati" ;D
Jbt. nisam ni ja znao za informaciju koju je David pricao od 1991, a renomirani znanstvenik to sve isto prica tek 2008 godine. ;D
David Icke - Zagreb 2011 (with Ratko Martinovic - 4Dportal.com)
Sasa Dimitrijevic:
Moracu da ti ukradem ovaj klip u vezi ovog momka iz iraka.. Stvarno je potresna prica..
Donovan:
;)
TeH FiLiP:
Moze jedno pitanje samo,Igi da li ti verujes da svetom vladaju reptili i da su to u stvari shape-shifteri? eto samo to kratko i jasno.
a price o globalizaciji i slicnom prica dvesta drugih ljudi i pre Ajka.Ja imam samo problem sa ovim izjavama o reptilima i slicnim paranormlanim glupostiman koje ej smislio kako bi privukao paznju i prodao knjigu.Dakle,Igi verujes li u reptile koji vladaju svetom?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju