Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
laracroft:
Ajmo sad jednu temu iz rubrike draga saveta:)
Koje su najgluplji razlozi raskida koje ste culi ili cak sami doziveli?
Da li vam pada tesko ili nemate post raskidni period ?!
Najcesci za koje ja znam su nisi ti kriva,pokusao sam ali nisam ti ja za duge veze ,a ti si posebna i zasluzujes vise pa nisam hteo da te povredjujem nadalje
pa onda tipa imam toliko obaveza da ne mogu da mislim ni o cemu...(a pritom se izlazi i opija svaki dan)
sad ovo nisu moja iskustva,vec od drugarica posto sam uglavnom ja raskidala ranije ne znam koliko je o prednostt...
dulse:
posto sam ovako iskusno celjade ( dve veze u zivotu imala ) nisam bas kompetentna... ali na zalost uvek sam raskidala tako sto nestanem.... i ne javljam se... i kuliram.... najgore.. na zalost tako sam raskinula i vezu od 5 godina... bas sam skot...
ali kao po pravilu zabavljala sam se sa starijim od sebe.... vi?
t1000:
Evo jedno moje iskustvo.
Ja sam inace zaposlen kao barmen na nekim od beogradskih splavova,u poslu sam vec pune dve godine.
Rekao sam bivsoj devojci da idem na brod da radim (6 meseci) i kako je mnogo bolje da raskinemo sada kako nebi patili jedno za drugim,6 meseci je stvarno puno.
"Za tvoje ne znam,ali moje srce nece moci da izdrzi to,da te ne vidi svo to vreme...Mislim da je bolje da raskinemo pa kada se ja vratim opet da probamo..." :twisted:
Uuuu koje sam ja djubre.
E a zamislite devojka cita ovo jednog dana... :lol:
dulse:
a mislila sam da sam ja dubre :|
t1000:
--- Citat: dulse ---a mislila sam da sam ja dubre :|
--- Kraj citata ---
Svi smo mi ponekad malo :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju