Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
DingDong:
Dobro ajde da se ispravim. Velikoj vecini je to najbitnija stvar u zivotu :)
H2SO4:
a vidji witch brate, da se nisi slucajno najela mozda pasulja ili bijelog luka prije nego sto si izasla sa tim momkom??
natasa:
--- Citat: H2SO4 ---a vidji witch brate, da se nisi slucajno najela mozda pasulja ili bijelog luka prije nego sto si izasla sa tim momkom??
--- Kraj citata ---
:roll: :roll: :roll: Dajte ljudi,ili je dizao sebi ego,ili(sto je po meni verovatnije)je ozenjen pa nije hteo(smeo :twisted: )da ide dalje od flerta.U svakom slucaju nije vredan rasprave.
LDusan:
--- Citat: witch ---Sto je onda uopste skupljao hrabrost da pridje toliko dana/sedmica?
--- Kraj citata ---
Ne bih hteo da budem dosadan, ali ko kaze da je skupljao hrabrost? Mozda postoji 5 drugih devojaka u njegovom zivotu sa kojima se slicno ponasao u istom periodu. Mozda se samo nalazio u tvojoj blizini i vezbao govor tela da bi ti njemu prisla.
Najiskrenije i devojke cesto preanaliziranje odvede u fantaziranje, no hf.
dulse:
au Rapidu al si pltak.. izvini ali.... nisam ja nikoga hvatala za pomenutu stvar.. samo sam ispricala kako stvari stoje sada..... nemam ja razloga da lazem.. brate nit me znas ni te znam.... => rekacija je potpuno nepotrebna...
ja nemam potrebu nikoga da dresiram... jer sama to isto ne dopustam...
a mili doktore.. :) ja bih VEOMA zelela da se udam jednog dana.... i da to bude to... i da imam porodicu kakvu sam i sama imala i kakvu su mi moji roditelji podarili... i zato se necu udati da bih se udala... i zato to i tako ozbiljno shvatam... ali isto tako ako ne nadjem nekoga po mojm kriterijumima nece biti tragedija iako se ne udam... kada ja ovo pricam mojoj mami ( koja ti je btw verovatno jedan od profesora na faxu ) ona ludi.. i ne moze da veruje da njena mila Sanja moze tako da razmislja...
samo mi pojasni... sigurnost u kom smislu????
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju