Ostalo > Offtopic

RASKIDANJE

<< < (24/35) > >>

Tanja U.:
Ma jok bre ;) kakav chat ..
Ne bi se onda uopste mogli upoznati, jer uvek bi bio neko ko je propustio neki razgovor, dobru temu ... pogotovo ako je rec o nekim savetima za trening, ishranu ... Neko me nesto pita, ja odgovorim detaljno, razvije se maltene diskusija, i nakon mozda par minuta samo neka druga osoba pita me to isto. Uh ;) Ovako, sve teme su tu, i bitne i nebitne, dobro za nove clanove, a i za one stare, da se podsete :)

dulse:
lepo je kada se na jednom mestu nadje vise generacija da diskutuje o jednoj temi.. tacno se vidi koliko je ko prosao u zivotu i sta...  ja imam jos mnogo da prozivim tako da se i ne busam da sam upravu nego cisto govorim sta mislim... toliko o tomU rapidu....

witch .. ima raznih frajera.... ali bitno je da se od pocetka obaveze shvate kao zajednicke....ako cemo iskreno.. ja sada zivim sa bratom.. i navikla sam ga da dupetom ne mrda.... ne secam se kada je zadnji put oprao sudje.. ali sada je kasno da ga ucim bojim se :(

dulse:
i ja sam protiv chata.. pa imamo messengere ali hocemo da chatujemo sa nekim.... ovo je mnogo bolje za ovakvy vrstu foruma :)

DingDong:

--- Citat: Markoni ---
nemoj da generalizujes ima muskaraca koji rade kucne poslove sami i koji sami sebi i drugima spremaju
--- Kraj citata ---

Ja stanujem sam vec 3 godine,student sam,daleko od svog doma.. :)

cistim stan,spremam hranu,perem.. sve to sam. Ajd sad :twisted:

dulse:
ali to zato sto moras.. kada budes ziveo sa devojkom onda se javi :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju