Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
DingDong:
pa hajde ako hoces mozes da se uselis tu kod mene pa da vidimo kako ce biti ;)
dulse:
takva ponuda se ne odbija ;) nego moramo prvo dogovoriti neke stvari pa onda useljenje
Tanja U.:
ma da ... demokratski da se odluci ko sklanja sudje sa stola, od koliko do koliko ko gleda tv, ko iznosi djubre ...
;)
LDusan:
Ok, nema chata, necu da ga pominjem vise ako toliko smeta.
Mislim da bi globalno devojke trebalo da razumeju da postoje i muskarci (a i zene) koji su evoluirali.
Postoje ljudi koji su napredovali sa kontrolom emocija i gledaju na sve druge kao na alat, na svaki razgovor kao na socijalni eksperiment, koji svoju kompetitvnost upravo usmeravaju na medjuljuske odnose.
Takvima je cilj da se u konverzaciji, ili i u bilo cemu sto je drustveno, postave iznad osobe sa kojom razgovaraju i da forsiraju svoju vrednost da bi ostvarili ono sto zele. Kada nadju osobu oko koje bi bilo puno rada, oni se povuku, jer nije korisno vremena. Nema vezivanja, nema plakanja, nema tugovanja. Za njih je to igra, oni ce iz svake situacije izvuci korist.
Da se u samici nadju dve osobe i da treba da se dogovore oko toga kako da podele hleb, pobedice ona osoba koja je bolji "ubedjivac". Ne osoba koja ima bolje osobine kao inteligencija, domisljatost, hrabrost, nego osoba koja ima bolji skill u tome. Osobine nisu objektivne, one su opazene od strane drugih, ko je vest moze da se postavi tako da drugi misle da ima tu osobinu. Svaki covek ima nekakve komplekse, ali oni ih usmeravaju a i ako hoce, ubedice onoga ko im je bitan da nemaju komplekse.
Zato generalno devojke kod takvih vise ne mogu da ocekuju da je dovoljno da se obuku na neki nacin i da igraju na kartu da muskarci ne mogu da kontrolisu testosteron, ego ili emocije - neki mogu (ne mislim na tebe witch), cika iz mog avatara nije mogao pa znamo kako je prosao.
Sad u vezi, tesko da neko dugo vremena moze da odrzava iste performanse ako se previse trudio u pocetku, ako mu je ta osoba bitna potrudice se vise. Kao Kole sa Natasom Bekvalac, kada je video da je mnogo high maintenance, batalio je pa makar bila najbolja devojka na svetu, to njemu nije korisno njemu su karijera i biznis prvi. Njemu ne treba niko da ga razume.
Hteli mi to ili, ljudi sa dobrom kontrolom upravljaju svetom.
Zato po meni treba naci osobu koja je korisna, ne u materijalnom smislu, nego da cilj zaista opravdava sredstvo, a za to treba skill sa obe strane. Ipak je vreme najvredniji resurs.
munja877:
@LDusan
dobar post
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju