Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
dr_rapid:
--- Citat: Kekka ---Keka , nema vremena da komentarishe poruke sada.... sutra uveche obavezno! Svakome imam po nesto da kazem ! Ne brinite :)
--- Kraj citata ---
E sad smo jebali jeza u ledja, sta li nam kekka samo sprema :twisted: :twisted: :twisted:
Kekka:
--- Citat: natasa ---
Pitam se da li bi se isto tako nasmejao da na primer ne sumnjas nista,ona ti govori da te voli,a uhvatis ih na delu?Sigurno bi bio povredjen.
Hocu da kazem da ne mozes da kalkulises sa emocijama,inace niko ne bi patio zbog ljubavi(sem mazohista :wink: )
--- Kraj citata ---
Ne znam ni ja da li bi se nasmejao, ali sigurno bi se potrudio.
Ja mislim da su kalkulacije sa emocijama moguce, ali je potrebno dosta rada...
Nishta ne dolazi preko noci, a pogotovu ne kontrola emocija..
To je vec neki vishi nivo..
Ja ne kazem da sve sto sam rekao, uradim uvek.. vec da se trudim da se ponasam tako..
Imam i ja odstupanja.. ali se trudim da budem takav... jer to je jedini ispravan nacin..
--- Citat: laracroft ---
mislim da muska i zenska strana u vezi od starta nije ravnopravna,bar za mene........
ono klasicno kad musko pravi sranja to je ok a kad zensko onda je droljica...bar za drustvo i to je onda neoprostivo.
--- Kraj citata ---
Sta si htela da kazes sa ovim ?
Kakve veze ime sta ce drustvo da misli ?
To su gluposti!
Ja se tom problematikom a i tim ljudima ne bi bavio... a nemoj ni ti..
dr_rapid:
--- Citat: Kekka ---
To su gluposti!
--- Kraj citata ---
Ovde si kekka u pravu. Meni je par sansi puklo, kod bas cura do kojih mi je stalo, bas zato sto drugarice radio mileva, on je ovakav, onakav, on se sa ovom, sa onom, bla bla.....
Ali sta bi sad, ako im je vazniji tudju komenntar od mog, onda je bolje i ne pokusavati, nije vredno pokusaja....
Mada svi imamo takve dozivljaje gde su druarice, ajde da kazem ujebale stvar. Znam mnogoo takvih slucajeva, nazalost.... Muskarci su tu puno tolerantniji, ne pokusavaju da ocrne neku curu, uvek bodre ajmo ajmo, samo napred, mozes ti to .... :D Barem moje drustvo je takvo
Mada druga medalja kod vecine muskaraca je puno ser.., pricaju ono o cemu se NE PRICA, i pokusavaju da dobiju na nekoj velicini i da kod drugova ispadnu sto vece face. PA onda se po gradu prica, ona je ovakva, onakva..... E od takvih mi se muci..
Ali sad cu bas jedan topic na tu temu.....
Kekka:
Znam sta mi pricash.
I meni jedna veza puca zbog toga.. jbg.. realnost.
Tanja U.:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: Kekka ---
To su gluposti!
--- Kraj citata ---
Ovde si kekka u pravu. Meni je par sansi puklo, kod bas cura do kojih mi je stalo, bas zato sto drugarice radio mileva, on je ovakav, onakav, on se sa ovom, sa onom, bla bla.....
Ali sta bi sad, ako im je vazniji tudju komenntar od mog, onda je bolje i ne pokusavati, nije vredno pokusaja....
Mada svi imamo takve dozivljaje gde su druarice, ajde da kazem ujebale stvar. Znam mnogoo takvih slucajeva, nazalost.... Muskarci su tu puno tolerantniji, ne pokusavaju da ocrne neku curu, uvek bodre ajmo ajmo, samo napred, mozes ti to .... :D Barem moje drustvo je takvo
Mada druga medalja kod vecine muskaraca je puno ser.., pricaju ono o cemu se NE PRICA, i pokusavaju da dobiju na nekoj velicini i da kod drugova ispadnu sto vece face. PA onda se po gradu prica, ona je ovakva, onakva..... E od takvih mi se muci..
Ali sad cu bas jedan topic na tu temu.....
--- Kraj citata ---
Joooj, pa nema nista gore od radio mileve, nebitno zenske ili muske.
Ima i onih muskaraca (pardon, pripadnika muskog roda, jer takvi definitivno nisu muskarci) koji pricaju o onome o cemu se NE PRICA i u slucajevima kad se zapravo nista nije ni dogodilo .... Ali bitno je da se prica. Kako ono kazu: nisi j... ako nisi pricao da si j... (izvinjavam se na "francuskom", samo sam citirala neke nase "fore i fazone").
No ok, necemo sad ovde o tome, ipak je ovo tema "raskidanje"
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju