Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
bush:
--- Citat: natasa ---Kad bi neki frajer poceo da mi kenja ovo sto su Lara i t1000 rekli crkla bih od smeha.Ne mogu da verujem da nego pada na te fore. :roll:
--- Kraj citata ---
Ja sam raskinuo zato sto jednostavno nisam mogao da zavaravam devojku da sam sposoban da prihvatim da me druge devojke nece privlaciti. I to je slicno onome sto je Lara rekla. Nadam se da neces crci od smeha ali ne mora da znaci da su svi raskidi lazi i izgovori.
natasa:
--- Citat: bush ---Ja sam raskinuo zato sto jednostavno nisam mogao da zavaravam devojku da sam sposoban da prihvatim da me druge devojke nece privlaciti.
--- Kraj citata ---
Pa kad bi mi frajer tako nesto rekao znala bi da je iskren i to je OK,a ne tipa"volim te ali ne mozemo da budemo zajedno" :lol: ili "zasluzujes boljeg" :roll: ili koje vec tamo fore.Kapiras?
bajic:
Yes iskrenost je najbitnija
bush:
Sve je u iskrenosti i postovanju, zaista. I u vezi, i van veze. Ja svoje bivse devojke koje su iole vredele postujem i cenim i uradio bih prakticno sve za njih. Mislim, ne dopustam sad da zbog toga sto nismo u vezi sve propadne i da se zaboravimo... Pokusavam da odrzim kontakt jer mi je stalo do njih. Ali ono sto mi se ovih dana desava jeste da ne dobijem ni mali deo onoga sto dam bivsoj devojci. Jednostavno devojka me ne zeli vise. Zeli me samo povrsno. Previse povrsno. I onda se zapitas neke stvari... Tipa sta se promenilo kad se ona toliko promenila? Raskinuli smo? Pa je li to toliko bitno? Je l se onda vise ne poznajemo i ne razumemo? Je l to razlog da se potpuno odvojimo? Mozda i jeste i mozda sam ja taj koji je budala i koji ima pogresno vidjenje stvari. Ne znam vise ni sta da mislim.
P.S. Izvinite ako sam vas udavio, ali takva je tema a ja sam bas u tim razmisljanjima, pa eto da vidite cime ja razbijam glavu u slobodno vreme.
dulse:
--- Citat: bush ---
--- Citat: natasa ---Kad bi neki frajer poceo da mi kenja ovo sto su Lara i t1000 rekli crkla bih od smeha.Ne mogu da verujem da nego pada na te fore. :roll:
--- Kraj citata ---
Ja sam raskinuo zato sto jednostavno nisam mogao da zavaravam devojku da sam sposoban da prihvatim da me druge devojke nece privlaciti. I to je slicno onome sto je Lara rekla. Nadam se da neces crci od smeha ali ne mora da znaci da su svi raskidi lazi i izgovori.
--- Kraj citata ---
imati devojku/decka ne znaci prestati ziveti.. ne razumem zasto bi se promenilo to da li tebe privlace druge devojke ili ne samo zato sto imas devojku???? :roll:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju