Ostalo > Offtopic

RASKIDANJE

<< < (20/35) > >>

dulse:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: dulse ---Pedjosu jel se placaju te lekcije?? :D
--- Kraj citata ---
..noup..to radim pro bono 8)  8)  8)
--- Kraj citata ---

jel tu cast imaju samo clanice foruma ili ti to tako djuture???  :twisted:

dulse:
witch.... iskreno mislim da su ti u 30tim najgori... jer konataju ako bude bilo bilo sta vise od sexa odmah se `morati` da se zene... imala sam i ja isti problem... znaci frajer 30 godina.. ganjao me godinama.. ( ali ja bila `zauzeta` ) i kao kada se to sredilo ja izadjem sa njim.. i pocnemo mi tako lepo sve .... i sve super... i onda posle par meseci se ne javlja pa sve nesto preko k*****... i ja kao ajd bre reci ako ima nesto sto treba da znam da se razilazimo k`o ljudi .. i on meni kao opusti se malo....( prepao se budala a meni ni na kraj pameti da se udsajem i sl )  i raskinemo mi ipak i nebitno.. i posle par meseci on mene ponovo cima... pa posle 6 meseci ponovo... i posle godinu dana ja ponovo pristanem da se vidim sa njim.. i sada smo u vezi... sve super.. odlicno funkcionise... zasto?? zato sto ga ja kuliram najstrasnije.. boli me briga da li ce da mi se javi.. da li cu mu se javiti... da li cemo se videti ili ne.. i sada on trci...sada on mene cima... e ja ovo stvarno ne mogu da razumem.... samo sto sam ja sada pametnija... i sto znam da sa njim necu nista ozbiljno.. samo trenutno...  MENE SAMO ZANIMA ZASTO FRAJERI MISLE DA JE DEVOJKAMA NAJBITNIJA STVAR U ZIVOTU DA SE UDAJU A NJIMA DA ZENIDBU `KAO` STO VISE ODUZE????

dr_rapid:
A ti sa 20 uhvatila Boga za m***, pa kud ti mrdnes on slusa. 8O
Bolje da cutim, pametniji sam.

P.S. Ne moj se uvrediti, ovo se ne odnosi samo na tebe, neke stvari kod mladih cura se nikad nece promeniti. Pozzz

DingDong:
zato sto je to genetski uprogramirano u nas. Devojkama jeste najbitnija stvar u zivotu da se udaju jer im to pruza neki osecaj sigurnosti. A mi razvlacimo..ne znam za ostale al ja razvlacim zato da bi plesao sa sto vise devojaka ispod pokrivaca dok se ne smirim :twisted:

Tanja U.:
Hahahha, da .. znam ... i to se desava, Dulse ... Izvini sto se smejem, smejem se zapravo tom nacinu razmisljanja, ne tebi.
Ali meni stvarno nesto ne ide u glavu nikako ... Momak te gleda, i gleda, i gleda.... napokon ti pridje, i ti mu to dozvolis .. znaci, trebao bi biti na neki nacin sretan sto ga cura koju mu se svidja nije otkacila .. izadjete jednom ili dvaput, sve je divno, super, bas kako treba da bude... zelja mu se (ocito) ostvaruje .. i umesto da se nastavi dalje, on nestane. Pa jel' bio zainteresovan ili nije, k vragu? ;) Sto je onda uopste skupljao hrabrost da pridje toliko dana/sedmica? Za igranje decjih igrica tako nesto nije potrebno, ako mu je bilo do igrica i podizanja ega :)

A sto se tice toga da je devojkama najbitnija stvar u zivotu da se udaju, dragi Doktore ;) ne trpaj sve devojke u isti kos ... Da to jeste tako, udala bih se ja prva jos davno, mozda mi cak ne bi bilo bitno za koga, bilo bi mi dovoljno da je decko simpatican i da mi nije neprijatno biti sa njim u krevetu ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju