Ostalo > Offtopic
HVALA VAM!!!
Donovan:
Evo jednostavno moram vam nesto napisati od srca.Radi se o tome da ne znam kako da vam zahvalim na svemu tome sto ste mi pomogli i usmjerili me na pravi put ka pravom znanju o BB-u.Mislim da je rijec HVALA ono sto ipak najmanje zasluzujete. :)Odgovarati na svakojaka pitanja, pa cak i ona banalna, sto na forumu, sto na pm je zaista uspjeh i veliko djelo.Prvo da napisem na koga se to sve NAJVISE odnosi i koji su promjenili moje misljenje o BB-u za 180 stupnjeva, naravno na puno bolje. :)
To su:PEDJA PETROVIC, SASACQ,THE BULLDOG I SPARTAK. ;), evo ti ljudi su uvijek imali vremena odgovarati na moja pitanja i usmjeravali su me na pravi put.
Rezultati svega toga su da sam ja jednostavno zaprepascen rezultatima nakon 5 tjedana dijete, a bez ovih ljudi ja to nebi ni uspio. :)
Ma svaka rijec je suvisna, ali rijec HVALA nikada nece biti suvisna!
HVALA!!!
The_Bulldog:
Siguran sam da nam je svima zadovoljstvo pomoci nekome i uputiti ga u skladu sa nasim znanjem na pravi smer, bili to admini/modovi ili clanovi foruma...A jos sigurniji sam da i ostali admini zasluzuju reci pohvale, jer su nebrojeno puta iznosili tekstove i pomagali stotinama clanova. Mozda je neko nekad vise zauzet, te im to ne bi trebali uzimati za zlo.
sasacg:
Nema na cemu majstore :wink:
tenssa:
Da se i ja zahvalim...svim clanovima foruma, a i prvenstveno ovima koje je IGI nabrojao, ima njih josh dosta da ne naprajam sada i Vladara, Polomca i ostale sampione koji su ovdje i dalje dijele svoje savjete...sami ce se prepoznati vec. ;D
Donovan:
--- Citat: The_Bulldog Decembar 06, 2009, 07:42:31 posle podne ---Siguran sam da nam je svima zadovoljstvo pomoci nekome i uputiti ga u skladu sa nasim znanjem na pravi smer, bili to admini/modovi ili clanovi foruma...A jos sigurniji sam da i ostali admini zasluzuju reci pohvale, jer su nebrojeno puta iznosili tekstove i pomagali stotinama clanova. Mozda je neko nekad vise zauzet, te im to ne bi trebali uzimati za zlo.
--- Kraj citata ---
Pa naravno, ali nema nikakve ljutnje sto nisam nabrojao ostale admine, jel sam nabrojao samo one kojima sam se obracao kada sam trebao neku pomoc.
Ali kada su u pitanju odlicni tekstovi,koje ja redovito i sa velikom paznjom citam i usvajam, kao i odgovore koje su iznosili ovdje na forumu da bi pomogli clanovima onda su to sigurno:POLOMAC, VLADAR, MR.BIG I EXTREME e ako sam sada nekoga zaboravio nema ljutnje. ;)
Znaci njima isto jedno veliko HVALA!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju