Ostalo > Offtopic

Super serija

<< < (3/3)

The_Bulldog:

--- Citat: Polomac  Decembar 08, 2009, 06:31:01 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog  Decembar 08, 2009, 05:49:11 posle podne ---
--- Citat: Polomac  Decembar 07, 2009, 01:29:38 posle podne --- i imam neku svoju foru kako pritom da se ne povredim.

--- Kraj citata ---

Na kolena, pa u pad sa dizanjem istih? ;D

--- Kraj citata ---
Upravo tako,a onda povratak sa trbusnjakom.  8)

--- Kraj citata ---

Provereno X2   8) 8)

Radomir:
Nisam strucan, ali me zanima da li u prvom klipu postoji opasnost da lik povredi kicmu kada digne noge i ukrsti ih? Mene su ucili da noge moraju uvek biti na zemlji.

Sasa Dimitrijevic:
Naravno da nije bezbedno onako raditi kao na prvom klipu. Znaci ne pokusavajte ono nikad? U sustini ne kapiram koja je fora i sta je zeleo onaj debeli sa snimka da podize sipku preko stomaka, kad svi znamo da postoji klupa za kosi bench????
Ako je zeleo da uradi superseriju grudi i  ledja (??????) onda je mogao da stavi jednu sipku na kosi bench, a drugu da montira i da stavi ispred klupe, pa kad zavrsi bench, vrati lepo na klupu, a da kulturno uzme i da radi veslanje ili sta vec...
Drugi klip je ok. Postoje razne taktike za izbacivanje buchica, na kosi ili ravni bench... Kao sto rece Poloms, da ima svoju taktiku.. ;)

Naturalni:
ja stavim bucice na kolena i lezem zajedno sa njima i bukvalo imam kratak izbacaj
a kad je veca tezina bucica onda gledam da je neko iza mene da me gurne kad krenem da se dizem(ledja da mi gura)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju