Ostalo > Offtopic

LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA

<< < (7/11) > >>

LazicExyu:

--- Citat: lara24  Decembar 17, 2009, 11:47:12 pre podne ---A brate mili šta ste se vi ubedirali zbog mene,a kao svi fini i vjerni moš mislit,a meni je super kako je.Nisam ja ničija ljubavnica,ne treba mi to.Ako ili kad će mi zatrebat ću se pobrinut za to. A o tome,prva,druga,treća il 33-eća..gle s tim se ja uopće ne opterećujem.Jedino što je važno je u cijeloj priči da voliš sebe i da se osjećaš dobro u svojoj koži. Jer ako sebe voliš i cijeniš ne možeš pogriješit..pa sad imo curu,dečka,muža,ženu..ili sve skupa.Svako bira svoj put. ;D

--- Kraj citata ---
nismo..bas naprotiv drago mi je zbog tebe..ako je ovo 24 u tvom nicku tvoje godine onda i razumem tvoje kontriranje...
ali sa takvim stavom nece nikada naci nekog normalnog..
pod normalnim mislim da zenu vrednuje onako kako treba.
meni je zao sto zena sama sebe toliko nisko spusti i sto pojam zene nikada nije bio nizi..

Deja:
Da je vise cura kao ona, gde bi nam bio kraj...
Ne da je lepo kad odes u zemlje gde slicno razmisljaju (zeli da zna na cemu je, i slaze se s tim). Mnoooog manje boli glava!!!!
Pogotovu kad kao poredak uzmem nase brbljalice..

breshahils:

--- Citat: Deja  Decembar 17, 2009, 12:40:43 posle podne ---Da je vise cura kao ona, gde bi nam bio kraj...
Ne da je lepo kad odes u zemlje gde slicno razmisljaju (zeli da zna na cemu je, i slaze se s tim). Mnoooog manje boli glava!!!!
Pogotovu kad kao poredak uzmem nase brbljalice..

--- Kraj citata ---

Sve je to lepo kad ne razmišlja čovek o braku, poverenju, ljubavi, nekoj sigurnosti.
E a kada ove navedene stvari budu bitne, devojke tog profila otpadaju i naravno na.ebu u životu ( i figurativno i u pravom smislu reči)  :)

lara24:
E da mi je 24  ;D ;D ;D, to je datum mog rođenja na badnje veče  :). Mnogo čemu je mene život naučio i još toliko će,učimo dok smo živi.

Deja:
Brak je tu ako naidje ili se planira dete.
Koliko brakova kod nas mozes nazvati dobrim? Ne odlicnim, samo dobrim ;)

Ne kazem da ne treba imati nekoga pored sebe i da treba samo imati sex i cao... friends with benefits.. vec da logika "one and only" ne pije vodu cim se pogleda svet danas.

--- Citat: breshahils  Decembar 17, 2009, 12:53:07 posle podne ---Sve je to lepo kad ne razmišlja čovek o braku, poverenju, ljubavi, nekoj sigurnosti.
E a kada ove navedene stvari budu bitne, devojke tog profila otpadaju i naravno na.ebu u životu ( i figurativno i u pravom smislu reči)  :)

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju