Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (37/170) > >>

Tanja U.:

--- Citat: Vojislav ---A jako je teško učlaniti se na forum...
Uostalom ko kaže da tamu u EXTREME CAFFE-u neće biti i ljudi koji nemaju nikakve veze sa ovim forumom?! :roll:
A ako dodje nas 500 ili 1000 onda ce nam EXTREME CAFFE biti samo mesto okupljanja, a icicemo negde gde svi mozemo da stanemo.
--- Kraj citata ---

Pa naravno da ce tamo biti i ljudi koji su tu dosli 'nako, ne znajuci za nase okupljanje. Nismo zakupili lokal, koliko znam ;)
Ja sam vise za okupljanje nas samih, pri tome mislim da dodjemo sami, bez prijatelja koji nisu clanovi foruma, bar za prvo okupljanje. No, naravno, nisam ja ovde jedina, bice kako vecina odluci.

Vojislav:

--- Citat: natasha_bg ---imam lepe drugarice,ali njih to ne zanima.
--- Kraj citata ---

Pa znamo mi i druge stvari da radimo, osim dizanja tegova. Jel tako Markoni? :)

Tanja U.:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: natasha_bg ---jel mogu da dodju samo clanovi?
--- Kraj citata ---

ako imas i lepe drugarice povedi i njih  :D
--- Kraj citata ---

Samo ako obećaš da ćeš da se istuširaš pre dolaska!  :lol:  :D
--- Kraj citata ---

uf pa neznam jos nece dugo bozic a za prvi maj sam se kupao , ovo mi izgleda ka jedna od zivotnih odluka moracu da se konsultujem
--- Kraj citata ---

Hahahahhaha.

Markoni:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

da ja dobro strikam , kazu da pegla dobro , slabije kuvam ali tu je Voja , kulinarski majstor i najbolja pralja medju bodibilderima , a i plete dobro da vidite kako je ispleo jedan dzemper , ja cu da donesem stolnjak moj rucni rad a Voja ce doneti po dzemper i prsluk  :lol:

Vojislav:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

da ja dobro strikam , kazu da pegla dobro , slabije kuvam ali tu je Voja , kulinarski majstor i najbolja pralja medju bodibilderima , a i plete dobro da vidite kako je ispleo jedan dzemper , ja cu da donesem stolnjak moj rucni rad a Voja ce doneti po dzemper i prsluk  :lol:
--- Kraj citata ---

Upravo tako! Znači ni Natašinim drugaricam neće biti dosadno, kad krenemo zajedno svi da štrikamo džempere - ja donosim vunu.  :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju