Ostalo > Offtopic
Okupljanje
Corey:
--- Citat: Vojislav ---Ja nisam video nikada uživo 95% forumaša pa ću doći, jer imam želju mnoge od njih da upoznam, tako da nema šta da ti je "trulo".
--- Kraj citata ---
pa ono,ako se vi ne znate onda može :) ipak je ovo obeležje godinu dana foruma i želeo bih da prisustvujem :*
nego dajte cene pića tamo,kolko je vops,rakija :D i ostalo :)
Vojislav:
--- Citat: Corey ---
--- Citat: Vojislav ---Ja nisam video nikada uživo 95% forumaša pa ću doći, jer imam želju mnoge od njih da upoznam, tako da nema šta da ti je "trulo".
--- Kraj citata ---
pa ono,ako se vi ne znate onda može :) ipak je ovo obeležje godinu dana foruma i želeo bih da prisustvujem :*
nego dajte cene pića tamo,kolko je vops,rakija :D i ostalo :)
--- Kraj citata ---
Ne znam cene, jer tamo nikad nisam bio, ali mogu da odem da vidim, pa da vam javim ovde ako vas zanima. Samo mi recite sta pijete da bih znao koje vas cene zanimaju? :wink:
Ne znam ni koliko tamo ima mesta i zato mi je bitno da znam koliko ce vas da dodje, pa da se onda odmah organizujemo da odemo negde gde ima vise mesta da mozemo svi da stanemo.
Vojislav:
--- Citat: t1000 ---Eeeee... :roll: Ja kad popijem kidam "katance i lance" kao King-Kong.
A sta devojkama radim tek to treba snimiti. :wrestler38:
--- Kraj citata ---
Mislim da ce na ovom okupljanju biti dovoljno tipova koji ce te smiriti. Pusticemo dvojicu najvecih bodybuildera da sede pored tebe, pa da vidimo da li ces smeti da se mrdnes! :wink:
natasha_bg:
o kakve ja to rezervacije vidim?
natasa:
Vojo,ti si moj omiljeni forumas!!! :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju